A versenyképes juttatás mit jelent? Hogy nincs alapbér hanem teljesítménybér?
ma 02:09-es
milyen szakmád van?
én pont úgy látom h szakmával hamarabb tudnak érvényesülni.
Amennyire én tudom úgy van h ha középfokú végzettséged van érettségivel akkor kapod meg a garantált bérminimumot ha nincs akkor minimálbér, bár ha olyan munkakörbe leszel ami magasabb akkor lehet h megkapod a g. bérminimumot. Azért írom ezt le neked mert ezzel is kalkulálni kell mert az albik nagyon drágák + rezsi kaja stb én is ha felköltöznék muszáj lenne vmi szobatárs féle felezni vagy negyedelni a rezsit.
Mikor érettségizel le? nappalin vagy vagy levelezőn? van olyan levelezős érettségis sulik amik ingyenesek, és nem kell fizetni értük
Kereskedelmi, pontosabban élelmiszer eladó. Jó szakmával valóban jobban lehet érvényesülni. Én nagyon szerettem volna jobb szakmát szerezni (pl.: villanyszerelő), ebben is képzeltem el a jövőm, de sajnos az egészségügyi alkalmasságom közbeszólt, így minden érdeklődési körmönek (műszaki) megfelelő szakmát elfejethetek, és még ezen kívül sok mást is.
Elméletileg 2014-ben érettségizek, nem kevés idő van még addig sajnos, de egyszer majd eljön az az idő is, mikor a kezemben foghatom a bizonyítványt. Estin, ún. digitális iskolában tanulok. Számítógépen van a tananyag, és mivel nem lesznek tankönyveink, ezért erre nem kell költeni, viszont ugye a gépen egyes tananyagokhoz licensz-et kell venni.
02:09 - 21/F
hú kösz a tippet.
És a a nagykörút hanyadik kerületbe van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!