Mekkora fizetés számít manapság "versenyképes jövedelemnek"?
A minap teljesen ledöbbentem, mikor megtudtam, hogy a barátaim mennyit keresnek. Én eddig azt hittem, az enyém versenyképesnek számít... hát...
Minimum 20-30ezerrel kapok kevesebbet nettóban.
Nagy múltú, ősöreg cégnél dolgozom, ahol nem megy csodaszámba egy 15-20éve itt dolgozó kolléga. Vagy nyugodjak bele, hogy az állandóság kevesebb pénzt jelent?
"Mekkora fizetés számít manapság "versenyképes jövedelemnek"?"
Attól függ mit dolgozol! Valahol minimálbért jelent, ahol én dolgozom ott pedig bruttó 250.000 Huf-ot.(pályakezdő mérnök vagyok)
Villamos energia-ipar.
Igaz, hogy a barátaim mind más szférában dolgoznak.
De most ettől a bruttó 250től hasra estem :) Nekem ez kb az elérhetetlen álom-kategória.
Én egy kis senkinek érzem magam a cégnél(tehát senkinek a vezetője nem vagyok), de bruttó 270-et+cafeteriat kapok. És még ezt is keveslem, vannak kollégáim magasabb fizuval-ugyanolyan munkakör, csak ők tudták mennyit lehet kérni...én meg új voltam a munkakeresésben itthon....
Multi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!