Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A versenyképes juttatás mit...

A versenyképes juttatás mit jelent? Hogy nincs alapbér hanem teljesítménybér?

Figyelt kérdés
légyszi válaszoljatok
2011. szept. 13. 21:46
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ja még annyit hogy napi szinten böngészem az állásokat ugyh találkoztam már nem egy hirdezássel de maszírozást egyik se írt egyéb jutatásként.
2011. szept. 13. 23:24
 12/25 anonim ***** válasza:
23%

Termeszetesen ez nem tartozik a hirdetesi infokhoz, miert gondolod, hogy egy allashirdetesben ez helyet kap??:)

35N

2011. szept. 13. 23:26
 13/25 anonim ***** válasza:
23%

"Lehet h neked ezek alapfogalmak, de nekem nem. Életemben nem láttam még munkaszerződést, oké?. "

Ertem, azert kerdeztem, hogy hany eves vagy.

Mert en Bp. belvarosi vagyok, nekem ezek 10 evesen is ismert infok voltak, nyilvan sokat szamit a kornyezet, amiben szocilaizalodsz.

Van egy csomo kriterium, aminek meg kell felelnie egy hirdetesnek ahhoz, hoyg egyaltalan komolyan vehesse az ember. Erre en kulon kurzus vegeztem, hogy ezek mik.

Ha cegnev, es vezetekes telefonszam (manaosag e-mail is!) nincs megadva ahhoz a szemelyhez, akihez az allassal kapcsolatban lehet fodulni kerdesekkel, akkor az felejtos. Isten ments, hogy alapinfoert oda kelljen utazni...

35N

2011. szept. 13. 23:30
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

Egyebkent jelentkezz be a Munkaugyi Kozpontba mint allaskereso, es akkor megtérítik az útiköltseget, ha interjura mesz, vagy akar csak erdeklodni...

35N

2011. szept. 13. 23:31
 15/25 A kérdező kommentje:

azt nem gondolom, de a cafetériát írni szokták bár nem mindenhol, újságban pld még arra se veszik a fáradságot hogy rendessen leírjanak egy állást. Bezzeg az én önéletrajzom meg mot levelem az legyen a tökéletes de ők még arra se veszik a fáradságot h rendessen közöljék h milyen munkaerőt keresnek

De mindenhol zárt kapuk, ezért gondoltam hogy elmegyek budapestre, csak egyszer voltam pesten és nem nagyon vagyok az a nagyvárosi pesti embertípus, nem ismerem a kerületeket meg h hol van a népliget melyik kerületbe meg ilyenek, de ez van ha muszáj akkor megyek, egyébként megjelöltem ugyh már úgy tettem fel a kérdést hogy minden el lett küldve.

ja és amit nem bírok hogy ha hüly****nek néznek, mert qrva sokat tanultam hozzá meg olvastam szenvedtem hogy itt engem leh***enek

2011. szept. 13. 23:34
 16/25 A kérdező kommentje:

az utolsó két választ nem láttam már, látom mostmár elhiszitek hogy nem kamu kérdés, vagy hasonló. Am bács megyébe lakok, 22 éves vagyok, és be vagyok jelentkezve a munkaügyi hivatalba, de egyáltalán nem segítenek, ha viszont lehet az utiköltséget kifizettetni velük akkor megteszem, a munkaügyibe nagyon bun**k. Ezt pld nem is mondták nekem!!!!És álláskeresésben nem segítenek,kértem hogy mondjanak valamit meg hogy ők nekem hogy tudnak segíteni kérdeztem azt mondták fel vannak függesztve az állások nézzem meg őket ez volt a segítségük.

több oldalról is közelítek neten, újságokból, meg a várost is járom, vidéki apróhirdetésekre is jelentkezem de ugy néz ki fel kell mennem pestre nem tudom hogy ott milyenek a viszonyok, de ott legalább rugalmasabban

nagyrészt ismerem a juttatásokat is viszont ezt a masszást még nem halottam

próbáltam én már mindent alacsony munkakörbe is, de nem ugyh el vagyok keseredve:(((

2011. szept. 13. 23:46
 17/25 anonim ***** válasza:
69%

Fenn is van a hzonlapon, le kell tolteni egy utikoltsegteritei urlapot, de ha bemesz, adnak is. Azt alá kell iratni a munkaltatoval, akihez mentél, és csatolni kell majd a jegyeket. Itt Pesten BKV-jegyeket szamoltak el nekem, ezeket hozza kell majd csatolni az aláírt papirhoz, vonattal nem tudom, mi van, ki kell deritened.

35N

2011. szept. 13. 23:49
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

"Am bács megyébe lakok, 22 éves vagyok, és be vagyok jelentkezve a munkaügyi hivatalba, de egyáltalán nem segítenek,"

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de Bács megyében melyik városban laksz pontosan? Azaz, hol nem találsz munkát? Akár jöhet privátban is, de ha nem akarod, nem kell, csak kíváncsi vagyok.

2011. szept. 14. 00:16
 19/25 A kérdező kommentje:

már több városba is próbálkoztam de hiába.

Am Tiszakécske, már júniusba lediplomáztam nyelvvizsgám is van és jól beszélek angolul és németül is, és azóta nincs semmi, de csak júliusba jelentkeztem be a munkaügyibe sajna.

Ezért akarok felmenni pestre mert akkor lehet h több lehetőségem lenne. De miért kérded? tudsz valami állást? Csk olyan elkeserítő hogy már lassan betöltöm a 22-t és még nem volt bejelentett állásom:(

üdv: Balázs

2011. szept. 14. 00:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gondolom annyi hogy az átlagnál jobb fizetést kapsz az adott munkakörben...

Egyébként kérdező teljes mértékben egyet értek Veled.

Én 20 vagyok. És láttam már ilyet sok helyen írva de fullosan felidegesít! Ha annyira VERSENYKÉPESEK akkor írják már ki hogy mennyire? Am sztem is a többség csak ilyen csalogatószöveg... De ha valahova bemész akkor sztem kérdezz rá, én még sosem jelentkeztem ilyen munkára diákként.

Masszázst am még én se láttam álláshirdetések melletti reklámfelületeken - mivel ugye oda mindig odaillő reklámok jelennek meg jó esetben- és még ismerőstől se hallottam pedig azért van jópár ismerősöm, szóval ez egyáltalán nem gyakori Magyarországon én is csak Amcsiból hallva ismerem...

2011. szept. 14. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!