A versenyképes juttatás mit jelent? Hogy nincs alapbér hanem teljesítménybér?
csak mert én meg pont úgy tudom h ez a teljesítménybér csak olyan parasz***tok hogy nem írják oda. Mert én is így gondolnám de ez JUTTATÁS.
Fúú de utálom az ilyet
A juttatas = fizetes + egyebek.
Pl. bérlet, üdülési csekk, utalványok, egeszsegpenztar tagsag, ugulesi lehetoseg, mobiltelefon, auto, koltsegelszamolas, munkahelyi masszázs, stb.. ezek a juttatások.
munkahelyi masszázs:S neked aztán van fantáziád:D
komolyra fordítva akkor ez biztos??
Figyelj, sok helyen van munkahelyi masszázs, ez nem ritka dolog, kifejezetten erre letrejott masszőr-cegek is vannak. Ha sokat netezel, szinte kizart, hoyg ne láss iylet hirdető bannert, de ha nem hiszed, keress rá a kifejezésre a Google-ben, vagy egy apróhirdetesi oldalon.
Ami a kerdest illeti: az csak akkor biztos, amikor mar elotted van a papir, amit aláírsz. Ki tudja, mit ertenek juttatasok alatt, de mindenkepp azt, hogy nem csak keszpenzt fizetnek, hanem egy juttatascsomagot kapsz.
35N
nem halottam munkahelyi masszázsról, de rákeresek akkor. Minek nézel engem? persze h szoktam használni a googlet
"Ezek alapkifejezések" meg 10 év felettiek tudják....óóóóóóóh
hát nem.
képzeld nem pesti ember vok vannak ismerőseim több megyéből is van viszonyítási alapom.
cafeteriákat pld erre szinte senki nem kap, még az utazást sem állják pedig nem helyi járatról hanem vannak akik70-80 km utaznak és nem kapnak, van aki semmit és csak a garantált bérminimumot kapják, jó hogy ha kajajegyet kapnak. Amennyire én halottam pesten és a legtöbb városban lesz****ják ha az ember vidéki itt eleve úgy hirdetik az állásokat hogy helyieket várnak, hidd el nem egyszerű.
Én is fix bérre gondoltam és egyéb jutatásokra először viszont átfutott az agyamon, h ha teljesítménybéres akkor ott más lehet a felállás. Ezt különben is régen beszéltem egyik ismerősömmel. És mielőtt lehordanátok nem valami szakmunkással. Ha behívnak interjúra mehetek vonattal 4000 az odaút meg vissza is 4000 ugyh nem olyan h max nem sikerül és volt egy köröm. és elég sokat kell utazni de nem érdekel, de a pénzben nagyon nem mind1
Lehet h neked ezek alapfogalmak, de nekem nem. Életemben nem láttam még munkaszerződést, oké?.
Mielőtt valaki újra lehüly***nek voltam diákmunkán is de nem jelentettek be
Különben az önéletr, és a mot. lev. is sokat olvastam h hogyan kell jól megírni, és igen találkoztam juttatásokkal, nem vagyok hüly** de ezt a masszázst nem láttam.
egyébként mejd az eladónak 2 rekesz kipakolása között jól megmasszírozzák, vagy az ügyintézőt ebédszünetben.
Lehet lehü****ni nem muszáj válaszolni a kérdésemre. ENNNNYIII!!!! na pá, az értelmes válaszadóknak meg kösz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!