Elmennétek 500 FT-s órabérért dolgozni?
Van most egy lehetőségem egy kávézónál,este zárás után besegíteni a szomszédban 500/óráért.
Pozitívumok: csak 4 asztal van kicsi területen kell felsöpörni,és a ház előtt felsöpörni(ez egy rövid szakasz) egy két dolgot segíteni elpakolni de kb ennyi.1-2 órás munkákról van szó naponta(bár ha lenne kedvem napi 8 órát is segíthetnék de jobban tetszik a csak 2.
Igazából annyira nem vagyok rászorulva,ezért nagyon kevésnek tűnik az 500..máshol mennyit kapnak a diákok?
hát itt sokan fognak felháborodni
400ért is dolgoztam már
most kb. lóf@szért is elmennék csak lenne már valami...
Máshol örülsz ha megkapod az 500-at. Én 7 éve dolgozom diákmunkában nagyjából tisztában vagyok a helyzettel. Amihez nyelvtudás kell vagy komoly szakmai ismeret ott szoktak adni 7-800-at.
De sepregetést napi 2 órában egy ezresért... :D Szerintem vállald el. 2 óra nem a világ viszont napi egy ezres...
A semmitől jobb nem????? Nem azért de a mai világban minden kicsi jól jön.
Én sem vagyok kicsit sem szegény de becsületesen dolgozom és örülök,hogy a mai világban van állásom.
22/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!