Mihez kezdenél 500. 000 Ft -al?
Figyelt kérdés
Nyári munkával keresek egy kis pénzt, de még nem akarom elkölteni...2011. júl. 6. 20:53
31/35 anonim válasza:
Biztos vannak ilyenek is, de azért én például nem most vagyok itt először, és ekkora összeget nem "csak úgy" összeszedtem egyszeri alkalommal. Először válaszoltam így egy kérdésre, mivel eleve a pénzről szólt. Ha nem érted, az a te bajod.
32/35 anonim válasza:
Azért ajnároztad kicsit kolopelét meg angrymant (azért is gyanús, hogy ők meg te ugyanaz a személy vagytok. :) ). Ők minden kérdésre így válaszolnak, főleg kolopele. Aztán mikor erreföl elküldik a jó nénikéjébe, akkor jön a rinya, hogy mindenki irigy rá. Ebből csak annyi igaz, hogy ő azt szeretné, ha mindenki irigy lenne rá. Szánalmas.
33/35 anonim válasza:
Nem vagyok sem kolopele sem angryman. De nincs is jelentősége, attól nem lesz se jobb se rosszabb nekem ha ezt akarnám itt egy névtelen fórumon bizonygatni. Részemről lezárva, van jobb dolgom is mint veled társalogni értelmetlen dolgokról. Én tudom mi az igazság, a többi meg nem számít. Ha olvastad volna angryman válaszait akkor nem állítanál ilyeneket, nagyon komoly tudományos válaszokat olvastam tőle és nincs jelen a politikai oldalon, talán egyszer-kétszer ha írt oda. Még ha kolopelével össze akarnál boronálni szíved joga, de azokat amiket a biológiáról és a gyógyszerekről, kutatásokról ír le angryman kissé abszurd lenne. Utoljára amikor olvastam róla még 82 % - on állt, mellette te is elbújhatsz. Mostanában nem is láttam itt fent. Egyébként meg kétlem hogy bármelyikőjük is az én védelmemre szorulna.
34/35 anonim válasza:
"Utoljára amikor olvastam róla még 82 % - on állt, mellette te is elbújhatsz."
Olyan vicceseket lehet ám itt olvasni. Én szégyelljem magam az értékelésem miatt. Te 45%-on állsz, pajtás. Most akkor szégyelled magad?
35/35 anonim válasza:
Aki nyíltan Fidesz párti az nem is állhat jobban. Mondjuk ezen tényleg nincs mit szégyellni, most megkövetlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!