Mihez kezdenél 500. 000 Ft -al?
Figyelt kérdés
Nyári munkával keresek egy kis pénzt, de még nem akarom elkölteni...2011. júl. 6. 20:53
2/35 anonim válasza:
hu, en vennek egy csomo ruhat de max 100.000-ig, majd vennek egy uj mobilt max, 60 ezerig, a tobbit meg betennem bankba, de hagynek magamnal 50.000-t es azt koltogetnem, de persze nem ugy mint egy orult.
3/35 anonim válasza:
Milyen nyári munkával lehet fél millát keresni?
4/35 anonim válasza:
Én hozzáírnék még 3 nullát és vennék Trabantot...
5/35 anonim válasza:
Szerintem gyűjts még hozzá amennyit csak tudsz, ne költsd el. Én is így kezdtem fiatalkoromban, most 45 évesen van több mint 150 millióm. Persze már régen nem nyári munkából.........................
6/35 anonim válasza:
Van egy befektetési alapom, hozzátenném. Ha hosszú távon (min. tíz év) gondolkodsz, akkor érdemes rajta elgondolkozni.
7/35 Vree válasza:
Befektetések alkategória miért nincs az Üzlet és pénzügyekben? Én is kíváncsi lennék mit kezdenek az emberek a tőkéjükkel.
8/35 anonim válasza:
Gyanítom mert mostanában az olyan ember is ritka, aki nincs évtizedekre eladósodva... nemhogy még befektessen.
9/35 A kérdező kommentje:
laboránsként dolgozok már a vizsgaidőszak kezdete óta :)
120.000 + cafetéria
ruhám van, mobilom van, most már üdülési csekkem is szóval nyáron nem kell költenem semmire sem!
a cégnél brókerkedik valaki másodállásban, majd megkérdezem :)
a bankot egyből kizárhatjuk, mert nevetségesek az ajánlataik.
2011. júl. 6. 22:27
10/35 anonim válasza:
Ez az összeg még nagyon kevés bármilyen komolyabb célra, a banki kamatja is minimális. De pont ezért kell gyűjteni, ahogy már írtam is, és akkor majd sokat fog kamatozni. Nekem most több mint 400 ezer a havi kamat, az bőven elég, 300 ezret keresek is tisztán mint kisvállalkozó, az már 700 ezer. A tőkéhez hozzá sem kell nyúlnom. Ha nem akarsz gyűjteni, akkor vásárolj valamit belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!