A kérdéshez visszatérve: 500 ezer forint nagyon kevés pénz. Ez csak egy kolis főiskolás számára tűnik soknak, egy tipikus család szükségleteit max. 2 hónapig fedezi. Ebből következik, hogy teljesen fölösleges félretenni meg mindenféle kétes helyeken "befektetni".
Ennyi pénzt csak visszaforgatni érdemes, vagyis valami olyasmit venni belőle, ami hozzásegít egy jobban kereső állás megszerzéséhez. Én egyetem alatt pl. speciális szaktudást tartalmazó könyveket vettem a félretett pénzemből. Most havonta keresek 500-at.
2011. júl. 8. 19:39
22/35 anonim válasza:
El vagy tévedve. Semmilyen gazdag apja nincs, valakivel összekevered. De legalább most sem hazudtolta meg magát a tisztelt gy.k. És megbocsáss, hogy én nem utálom, csak azok utálják akik nem bírják elviselni ha valaki sokra vitte az életben. Ahogy engem is. Szánalmas társaság.
2011. júl. 8. 20:11
23/35 anonim válasza:
Nem semmi. Hát gratulálok!:) Üdvözlet Félegyházáról!:)
2011. júl. 9. 06:11
24/35 anonim válasza:
Kopelében az a vicces, hogy a kérdések tartalmától teljesen függetlenül a választ egy kis öntömjénezéssel kezdi. Egy ilyenben elmondta, hogy a 70 éves apja vezeti a gyárat, aki "körbeugrálja a fiatalokat". Ha egyáltalán bármi igaz abból, amit mond (amit egyre inkább kétlek), akkor ő csak a gazdag apuci szoknyája mellől ilyen nagy mellényű.
De valahol az is szánalmas, hogy egy volt autókereskedő nevében zsenizi le magát. Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy kopele egy gyári munkás, aki a gyakorikerdesek-en próbál valakinek látszani.
2011. júl. 9. 07:57
25/35 anonim válasza:
Akkor hidd azt, és legyél ettől boldogabb. Ha csak egyszer is találkoznál vele, és látnád hogyan él, szépen eloldalognál. Ha akarod, összehozlak vele, ő nem fél senkivel találkozni. Mi azóta gyakran összejárunk, kiegészülve egy angryman nevű biológussal, aki szintén szokott itt írni, csak nagyon ritkán, a politikai oldalakon szinte soha, mint gyógyszerkutató inkább az egészségügyi oldalakon segít néha. Természetesen neki is van mit a tejbe aprítania. Valahogy pont a szegényebb emberek felé nem lehet nyitni, mert ilyen reakciók jönnek, mint a tiéd. Bezzeg ha jobbikos az ember, meg ugye szar az élet, meg nincs itt munkahely, meg dögöljön meg Orbán, akkor az fasza csávó!
2011. júl. 9. 13:55
26/35 anonim válasza:
Gyümölcslének köszönöm Békés megyéből. Előttem szóló példát vehetne a hozzáállásáról. Bár ezt nem tanítják sehol, ez vagy van, vagy nincs.
2011. júl. 9. 14:19
27/35 anonim válasza:
Nem öcskös, az a fasza ember, aki naponta háromszor ideírja, hogy milyen mocskosul gazdag, és mindenki másnak a k*rva anyját. Főleg, hogy nem is igaz. :) Ettől aztán nagyon eloldalgok. :D
2011. júl. 10. 13:57
28/35 anonim válasza:
Egyébként nem vagyok szegény, ezt csak úgy hozzáteszem.
2011. júl. 10. 13:58
29/35 anonim válasza:
Te már csak tudod hogy mi igaz meg mi nem, elvégre keresztül látsz a számítógépen. Örülök hogy nem vagy szegény, csak akkor felesleges ócsárolnod azokat akik szintén nem azok.
2011. júl. 11. 09:54
30/35 anonim válasza:
Én nem a nem szegényeket ócsárlom, hanem hülyéket meg a nagyképűeket. Csóka keres egy kis pénzt, aztán már jön is a gyakorikerdesek-re felvágni vele, mint egy óvodás a szülinapra kapott kisautóval.
Én is nagyon jól keresek, mégsem írom ezt oda minden kérdéshez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!