Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mihez kezdenél egy KFT vel és...

Mihez kezdenél egy KFT vel és 250 ezer forinttal?

Figyelt kérdés

kaptam "ajándékba" egy Kft-t a tevékenységet nekem kell kitalálni, ehhez kellenének ötletek.

250 ezrem lenne összesen amit be tudnék forgatni a dologba a cég már "készen" van.

Mit tennétek?

2011. aug. 24. 21:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mihez értesz?
2011. aug. 24. 21:55
 2/14 A kérdező kommentje:

Képes vagyok bármit megtanulni!

Kicsit tágabb látószögű válaszok is jöhetnek...

2011. aug. 24. 21:58
 3/14 A kérdező kommentje:

Tod vállalkozni profitszerzés céljából szoktak az emberek, nem hobbiból..

Szal ha én a kapáláshoz értek, akkor nem csinálok csak azért kapáló Kft-t ha megélni nem tudok belőle.

2011. aug. 24. 22:00
 4/14 A kérdező kommentje:

Szinesfémkereskedelemhez mi kell amúgy?

Létezik bérelhető telephely "felszereléssel" markoslegényekkel?

2011. aug. 24. 22:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Látogatja vki ezt az oldalt amúgy aki érdemi válaszokat is tudna adni?
2011. aug. 24. 22:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem, mert 250 ezres kezdőtőkéből nehéz lenne bárkit alkalmaznod, és rengeteg dolog van, amit csak úgy végezhetsz, ha van hozzá szakképesítésed. És gondolom pénzt szeretnél szerezni a vállalkozásodból, lehetőleg rövid távon, és ehhez bizony nem árt, ha nem kell évekig tanfolyamra járnod.

Egyébként szükséged van egy jó könyvelőre, alaphangon havi 10ezer, folyószámla, az is 1-2 ezerben benne van...

És a házipénztárad már most 250 ezres mínuszban van, mert gondolom nincs a cég számláján még 500 ezer forint, hanem az ki van véve házipénztárba...

Hidd el kicsit nagyobb rálátásom van a dologra, mint neked.

2011. aug. 24. 22:07
 7/14 A kérdező kommentje:

ma 22:07

Ok!

Van élelmiszeripari gyártzó végzettségem, kereskedelmi végzettségem, és vagyonőri végzettségem, de tudtommal vannak oylan dolgok si amik végzettség nélkül is végezhetőek, de mit éri meg csinálni a mai világban?

Xin Jing Yangnak se hiszem hogy van akármiylen végzettsége aztán láthatod mennyi X5 ös áll a Józsiplázába ha bemész. De ez csak egy példa a sok közül.

2011. aug. 24. 22:23
 8/14 anonim válasza:
Nincs kedved támogatni a versenyem? Minimum is 5000 résztvevőre számítunk, tehát ideális reklám. Ha esetleg kisebb nyereményekkel segítenéd, az nagy segítség lenne.
2011. aug. 24. 22:38
 9/14 anonim ***** válasza:

"Van élelmiszeripari gyártzó végzettségem,"

Ezzel esetleg vattacukrosként elkezdheted vmilyen bucsúban.Ott csak hely pénzt kell fizetni, az árudat meg viszik mint a cukrot!

Egyébbként tényleg nudli az a 250rugó.

Bár a Klapka a vállalkozó is azt mondta h csak az első millió nehéz, a többi már beesik.

Leginkább a kapcsolatok segítenek főleg a rokoni.

2011. aug. 24. 22:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Olyan tevékenységet nem célszerű végezned, amihez bérelni kell egy helyiséget, mert nem elég hozzá a tőkéd, valamilyen vagyonőr közvetítő cég lehet az ideális, bár ehhez nem árt, ha vannak kapcsolataid.
2011. aug. 24. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!