Mihez kezdenél egy KFT vel és 250 ezer forinttal?
kaptam "ajándékba" egy Kft-t a tevékenységet nekem kell kitalálni, ehhez kellenének ötletek.
250 ezrem lenne összesen amit be tudnék forgatni a dologba a cég már "készen" van.
Mit tennétek?
Képes vagyok bármit megtanulni!
Kicsit tágabb látószögű válaszok is jöhetnek...
Tod vállalkozni profitszerzés céljából szoktak az emberek, nem hobbiból..
Szal ha én a kapáláshoz értek, akkor nem csinálok csak azért kapáló Kft-t ha megélni nem tudok belőle.
Szinesfémkereskedelemhez mi kell amúgy?
Létezik bérelhető telephely "felszereléssel" markoslegényekkel?
Csak azért kérdeztem, mert 250 ezres kezdőtőkéből nehéz lenne bárkit alkalmaznod, és rengeteg dolog van, amit csak úgy végezhetsz, ha van hozzá szakképesítésed. És gondolom pénzt szeretnél szerezni a vállalkozásodból, lehetőleg rövid távon, és ehhez bizony nem árt, ha nem kell évekig tanfolyamra járnod.
Egyébként szükséged van egy jó könyvelőre, alaphangon havi 10ezer, folyószámla, az is 1-2 ezerben benne van...
És a házipénztárad már most 250 ezres mínuszban van, mert gondolom nincs a cég számláján még 500 ezer forint, hanem az ki van véve házipénztárba...
Hidd el kicsit nagyobb rálátásom van a dologra, mint neked.
ma 22:07
Ok!
Van élelmiszeripari gyártzó végzettségem, kereskedelmi végzettségem, és vagyonőri végzettségem, de tudtommal vannak oylan dolgok si amik végzettség nélkül is végezhetőek, de mit éri meg csinálni a mai világban?
Xin Jing Yangnak se hiszem hogy van akármiylen végzettsége aztán láthatod mennyi X5 ös áll a Józsiplázába ha bemész. De ez csak egy példa a sok közül.
"Van élelmiszeripari gyártzó végzettségem,"
Ezzel esetleg vattacukrosként elkezdheted vmilyen bucsúban.Ott csak hely pénzt kell fizetni, az árudat meg viszik mint a cukrot!
Egyébbként tényleg nudli az a 250rugó.
Bár a Klapka a vállalkozó is azt mondta h csak az első millió nehéz, a többi már beesik.
Leginkább a kapcsolatok segítenek főleg a rokoni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!