^Huh...Hát ahhoz legalább száz millának kell lenni a bankban, nem? :D Százezres fizetésből az bajosan fog összejönni egyelőre.
2011. júl. 6. 23:48
12/35 anonim válasza:
Ha jól sejtem, az nem is alkalmazotti fizetésből jön össze :)
2011. júl. 6. 23:57
13/35 anonim válasza:
@Szerintem gyűjts még hozzá amennyit csak tudsz, ne költsd el. Én is így kezdtem fiatalkoromban, most 45 évesen van több mint 150 millióm. Persze már régen nem nyári munkából......
Abszolúte nem akarok tapintatlan lenni, de egy 150 millió tiszta vagyonnal rendelkező üzletember mit keres a gyakorikerdesek.hu-n?:) Ha nem fake, privát pls!
2011. júl. 7. 02:15
14/35 anonim válasza:
Takarék szövetkezet takarékszelvény (Most nem olyan magas, de évi 14%-os is volt már.
Vagy ingatlan alapúba fektess, de ne tőzsdébe.
2011. júl. 7. 10:53
15/35 anonim válasza:
Kedves gyümölcslé! Nem kell ide privát, válaszolok én neked itt is. Szerencsés voltam abból a szempontból, hogy ahol lakom már fiatalon belefogtam az autóbizniszbe, ráadásul elsőként. Szüleim is tudtak az elindulásban segíteni, ez akkoriban nem kis dolog volt. Közel 15 éven át éves szinten megkerestem olyan 20 milliót tisztán. Könnyen kiszámolható, hogy ez minimum 300 millió, tehát nem lehetetlenség ebből legalább 150 - et meg is tartani. Az utóbbi 8 évben már nem ezt csinálom, hanem tartok 3 virágüzletet, ebből van olyan 3-400 ezer forint hasznom, mivel az autópiac az utóbbi tíz évben eléggé hanyatlásnak indult. Ezért azt befejeztem. Jó ha nullára kijöttem már a legvégén. Ennyi, nincs ebben semmi titok. A rendszerváltás után sokkal egyszerűbb volt még meggazdagodni ha valaki dolgozott és akart is pénzt keresni, mint ma. Egyébként nem csak én vagyok itt aki néha ír és nem szegény. A múltkor pont kolopelével beszélgettem, majd találkoztam is vele. Ő is szeret itt írogatni, pedig ő aztán nem semmi. Nem túloz, amiket itt leír, sőt még el is hallgat sok mindent. Büszke magára, a sikereire, ahogyan én is. Én sokkal szívesebben olvasnék ehhez hasonló válaszokat, mert akkor nem azt látnám hogy mindenkinek csak rossz.
2011. júl. 7. 13:06
16/35 anonim válasza:
.
2011. júl. 7. 13:45
17/35 anonim válasza:
Tiszta szívből gratulálok 45%!!!!
Én is szivesebben olvasnék ilyen történeteket, mert ebből lehet tanulni. A 8-an élünk havi 65-ből válaszok már nagyon unalmasak..
2011. júl. 7. 13:48
18/35 anonim válasza:
Ha nem kéne semmire költenem, akkor biztos beszélnék brókerrel.De az is biztos hogy a pénznek csak egy részét fektetném be, mert (bár nem vagyok jártas ezekben a dolgokban)amilyen gyorsan akár meg is lehet sokszorozni így a pénzt, olyan gyorsan el is lehet bukni.
Szóval kb 300-at befektetnék a maradék 200-at meg betenném bankba, ahol ugyan kevesebb a kamat de az biztos hogy ott van, és ha kell hozzá tudok nyúlni.
Azt viszont hagy kérdezzem meg az egyik válaszolótól, hogy azért mert valaki milliomos miért nem lehet itt a gyakorin?Ki van írva valahova hogy gazdagoknak tilos regizni?Nem értem az össze függést!
Szerintem pont hogy jó ha van itt olyan akinek össze jött az élet, mert valószínű tudd tanácsot is adni, meg igen jó példa arra hogy azért lehet még ebben az életbe vinni valamire.
2011. júl. 7. 15:09
19/35 anonim válasza:
Nagyon örülök hogy így látod. Viszont kevesen gondolkodnak így, nézd csak meg a százalékomat, ahogy kolopele sem áll valami fényesen, még rosszabbul mint én, pedig ő hozzám képest egy zseni. Csak itt általában nem szeretik ha valaki sikerekről beszél csak azt ha panaszkodik.
2011. júl. 7. 15:13
20/35 anonim válasza:
"A múltkor pont kolopelével beszélgettem, majd találkoztam is vele."
Na várjál, kolopele az a csóka, akinek a 70 éves apjának van gyára, aztán úgy írogat róla, mintha ő (mármint kolopele) tehetségének gyümölcse lenne? :D Hülyegyerek gazdag apuci szoknyája mellől oltogatja a nála ötvenszer tehetségesebbeket. Meg ahogy elnézem, másodnickecken zsenizi szembe magát. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!