Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehetek modell? (a...

Hogy lehetek modell? (a többit lent)

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, 176cm, 55kg, mellbőség:87cm, derék:68, csípő:87 szép a bőröm. Lehetek- e modell ezek alapján és ha igen akkor hol tudnék modellkedni? Vagy esetleg milyen castingok vagy versenyek vannak Magyarországon? a segítő válaszokat előre is köszi!!
2011. júl. 2. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ezek alapján nem, a 68-as derék nagy, 60, nagyon max 62-63 lehet.

és az arc, illetve a személyiség az, ami még leginkább számít.

2011. júl. 2. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát igen a 68as derék kicsit sok viszont ez a 87es csípő szép :P lehet h könnyedebb ételeket kellene enned. Google keresőbe írd be szerintem, ott a legegyszerűbb, elég sok castingra kellene járnod és lehet h találsz vkit aki lát benned fantáziát, de mindezek előtt egy portfólióra van szükséged 1-2 profi fotóshoz el kellene menni ő csinál vagy 100 képet és ezek közül a 15 legjobbat kell a modelleknek ha munka iránt érdeklődnek vagy az ügynöküknek. viszont a portfólió drága mulatság és 14 évesen még nem is vállalhatsz komoly munkákat most hoztak is törvényt erre. sztem 2-3 évet várnod kellene, addig meg gyűjteni a portfólióra, hogy többfajta profi kép legyen rólad.
2011. júl. 3. 01:07
 3/5 anonim válasza:

A 68as derék tényleg túl nagy. Az arcodnak is csontosnak kell lennie és az angol tudás elengedhetetlen. Én modellkedek és az ajánlom keresd fel a top 5 modellügynökséget de mást ne mert az nem biztos hogy igazi és lehet hogy csak a pénzedet akarják.

Portfóliót ne csinál az majd az ügynökség elrendezi.

Én is 14 évesen kezdtem. Lehet hogy csak egy 1év múlva jutsz ki külföldre de már most is elkezdheted :)

2011. júl. 3. 01:49
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! és milyen jó modellügynökségeket ismertek? ahova érdemes lenne menni
2011. júl. 3. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:
ja egyébként elírtam 58at akartam írni 68 helyett
2011. júl. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!