Modell lehetek? 14 éves lány vagyok és 173 cm magas
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és 173 cm magas (85-63-89) és már le is szólítottak az utcán többször is,(de nem ilyen kamu ügynökségek). Szerintetek mennyi az esélyem?2011. okt. 17. 22:19
2/12 anonim válasza:
képet én is kérnék! egyébként magas vagy....
3/12 anonim válasza:
engem is mindig leszólítanak, pedig én 172 - 68 kg vagyok ..
csináltass portfóliót,menj el ügynökségekre és majd ott megmondják :-)
6/12 anonim válasza:
09:07 én is már 13évesen 173cm voltam:D
8/12 anonim válasza:
engem is többször szolítottak már le ijen ügynökség szerűek.. de énis csak 172cm vagyok és 13 éves..amugy ha mutatsz képet akkor megtudnánk válaszolni neked :)
10/12 anonim válasza:
Ezeknek a leszólítgatásoknak ne dőlj be, ezek csak végzik a munkájukat egy kis pénzért. Leszólítják a kövér alacsony embereket is, akik nem is szépek. Gyakorlatilag aki jön szembe és nem túl öreg, azt leszólítják. Attól még nem biztos, hogy lehetnél modell, rengeteg magas és szép lány van az országban, te ezek közül az alacsonyabbak közé tartozol. Ha küldesz képet, legalább az alakodról, akkor könnyebb ítélni. De szerintem nincs túl sok esélyed, nem lehetsz világhíres modell. Még a tényleg jó modelleknek sem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!