Hogyan lehetek Fitness Modell?
Sajnos, kis városban élek szóval edzőterembe való edzés nem lehetséges,viszont annyira szeretnék ilyesmivel foglalkozni.
Mit tanácsoltok,hogyan kezdjek neki ? Nem szeretnék nagyon nagy és izmos lenni , mert szerintem csajban nem szép.. valami ilyesmit :
szilikon photoshop konditerem.
a terembe nem azért járunk mert unatkozunk vagy kell a társaság sajnos. a nőknek eleve sokkal nehezebb izmot felpakolni, tesztoszteron származékok rendszeres alkalmazása nélkül kb lehetetlen.
konditermes edzésekkel és profin összelőtt kajával is évekbe kerül egy nőnek hogy látványos izomzatot akalítson ki, az a hasizom a képen tuti kamu, a combja meg elég tré.
sajnos a termet egy idő után nem fogod tuni megkerülni. ha van pénzed akkor vehetsz gépeket és súlyokat, de egy kézisúlyzóval és egy haspaddal soha nem fogsz ilyet elérni...
Uh,bombázó a csaj.
Az első versenyre személyi edzővel szoktak készülni.
Ő megtanít edzeni,elmond mindent a kajálásról,össze írja neked,benevez a versenyre.
A következő versenyedre már kiismerheted magad annyira,hogy egyedül készülj.
Ezek nélkül eléggé nehéz lesz,de nem lehetetlen.
17 éves vagyok :)
Sztem nem photoshop, ha utána nézel facebookon fent van : Christina Halkiopoulos
Hát akkor érdeklődöm személyi edző felől,de remélem pár éven belül elérek valamit ebben a sportban :)
Köszönöm mindenki a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!