Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vesznek fel sehova...

Miért nem vesznek fel sehova dolgozni?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok szomorodva mert neten rengeteg állás van, viszont én a tapasztaltakkal versenybe se állhatok, az újsághirdetéses állásnál se vettek fel, egyszerűen nem találok állás.

Vagy válaszra se méltatnak, vagy simán elutasítanak. Miért van az hogy szeretnék dolgozni de nem találok munkát? Ráadásul így fiatalon szeretnék már külön életet kezdeni és nem anyám nyakán lógni, önálló fizetést akarok, és érvényesülni a szakmában

Nincs annál rosszabb ha valakinek nincs állása....:( elegem van már ebből, valaki kérem adjon tippet mit csináljak

2011. jún. 16. 23:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
56%
Isten hozott a nagybetűs Életben!
2011. jún. 16. 23:37
 2/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:37

kösz! De most komolyan? nem értem hogy miért nem vesznek fel sehova? Szeretnék dolgozni, pénzt keresni, külön életet kezdeni, de nem bírok ha nincs munkám, és már nagyon utálom ezt?

Mit csináljak még?

2011. jún. 16. 23:40
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen komolyan. 10 százalék fölött van a munkanélküliség. Munkalehetőség alig van. Akik dolgoznak, azokról 100 bőrt is lenyúznak, éhbérért. Keresgélj türelmesen, akár külföldön is, jobb ötletem nincs.
2011. jún. 16. 23:42
 4/27 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%
Egyáltalán milyen munkát keresel?
2011. jún. 16. 23:48
 5/27 A kérdező kommentje:

munkalehetőség van. Tele van vele a net, csak épp nem az én szakmámhoz, vagy nem megoldható a bejárás.

Hihetetlen hogy nincs állásom pedig szeretnék dolgozni.

Nem akarok munkanélküli lenni hanem dolgozni akarok.

Külföld kilőve, ugyh marad magyarország.

2011. jún. 16. 23:49
 6/27 A kérdező kommentje:

igazából már ott tartok hogy szinte bármit elvállalnék amit megtudok csinálni.

Amit szeretnék az:

számvitel vagy adminisztráció területe, könyvelési asszisztens, de nem kellek, ez már kibírhatatlan.

2011. jún. 16. 23:51
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
A kutyafülét van tele. Van 2000 állás (annak is a fele kamu), meg 1 millió munkanélküli.
2011. jún. 16. 23:53
 8/27 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
66%
Ha nem riadsz vissza az értékesítéstől, akkor gyere hozzánk, úgyis pénzügybe vág.
2011. jún. 17. 00:01
 9/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:01

Merre van földrajzilag? Milyen értékesítés? Milyen cég? Erről mesélnél még, légyszi, vagy ha esetleg van egy honlap szívesen megnézném:)

2011. jún. 17. 00:11
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos külföldön sem jobb a helyzet.Én külföldön vagyok,és nem kapok sehol sem állást.Pedig akár takarítanék is..de semmi.

A te szakmáddal az a baj,hogy oda több évi gyakorlatot várnak el.Gondolom neked nincs.

Egyébként ha nem csak irodai munka érdekelne,akkor simán kapnál melót.Én végső elkeseredésemben innen kintről pályáztam meg egy otthoni állást,és visszajelezték,hogy ha szándékomban áll,dolgozhatok náluk..Igaz nem irodai munka volt.

2011. jún. 17. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!