Melyik munkát érdemesebb választanom?
A jelenlegi helyemen nem kell túl sok mindent csinálnom, de nem is szeretem, mert a nap nagy részében csak netezem, és úgy érzem, innen nem lesz előrelépési lehetőségem...viszont elég jól fizetnek.
A másik lehetőség még nem biztos, de fel akarok készülni a válasszal, ha azzal hívnak, hogy mehetnék...ez valószínűleg egy sokkal érdekesebb, ráadásul szakmába vágó munka lenne, olyan, ami érdekel, és amit tanultam, és innen a későbbiekben, a tapasztalattal a hátam mögött szerintem könnyű lenne olyan helyekre továbbmenni, amik még jobban érdekelnek, és szintén ugyanabban a szakmában lenne...viszont itt kb 50.000 Ft-tal kevesebbet fizetnének havonta...
Ahol most vagyok jó a társaság, de a másik helyen is fiatalosak a dolgozók...
Ti mit csinálnátok?
Hosszútávon biztos, hogy az új lehetőséggel járnál jobban. Persze az nem mindegy, mihez képest lenne 50 ezerrel kevesebb a fizu. Ha mondjuk 300 helyett kapsz 250-et, akkor mégsem akkora probléma, mintha 170 helyett 120-at kapnál.
Ha nem anyagilag is még elfogadható, akkor vágj bele! Feltéve, ha téged választanak...
Én is voltam már többször hasonló cipőben, és mindig az újat választottam, majd később megbántam. Mégsem volt olyan jó ott a társaság, kevesebb a fizu, és nem hozta be a szakmailag hozzá fűzött reményeket. Most megint olyan helyen dolgozom, ahol kevesebb a melóm, lásd, most is netezem… Ezen már nem stresszelek, inkább élvezem, és tanulok a szabadidőmbe.
Szerintem maradj, örülj neki!
Ismerős a helyzet. Én is jól keresek de utálom mint a ****-t. Inkább dolgoznék olyat, amit szeretek kevesebbért, mint ilyet amivel kirívóan jól keresek de az idegeimre megy.
Ha a másik utadban van karrier, akkor go for it! Ha nem, akkor keress pénzt a mostanin és ha már van elég akkor válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!