Szerinted melyik helyet érdemesebb választanom koncerten?
Figyelt kérdés
Sportarénában lesz, a helyzet a következő. 15x centi vagyok, kicsike. Kiemelt álló hellyel úgy vagyok, hogy nagyon jó lenne, de amilyen kicsi vagyok, ha nincs szerencsém semmit sem fogok látni, meg le is zúznak. a legjobb ülőhelyről viszont tuti látnék mindent, de hogy a francba üljek egy koncerten? Jártam sokat koncertekre, de nem ekkorákra, ott a tömegben voltam, tiszta kék-zöld lettem meg nem láttam semmit, de akkoriban még élveztem, de azért most az ár is más kategória, nem tudom melyik lenne jobb. Tud valaki segíteni melyik lenne a jobb választás?2011. júl. 22. 00:48
2/4 A kérdező kommentje:
százötvenvalahány. 15x nem tudom pontosan. Ott van fent. :)
2011. júl. 22. 12:15
3/4 A kérdező kommentje:
Hát ez most tényleg sokat segített, "hogy hány centi vagy??"
2011. júl. 22. 16:21
4/4 anonim válasza:
azért kérdeztem vissza mert nem értettem mi az az x.
ebben az esetben szerintem ülő helyet válasz mert vagy látsz és nem táncikálhatsz és épségben megúszod, vagy nem látsz táncikálhatsz de lehet hogy megint kék-lila foltos leszel,
vagy ha állsz akkor a nyakába is vehet valaki de ez csak egy tipp.szóval gondold át, én biztos ülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!