Aki nem tanult tovább az miért nem aki igen (mit? ) az miért? És mi a mostani munkátok?
"Hogy mondod mizantróp?
Tudtommal semmi közünk egymáshoz, légyszíves maradj csendben.
Vagy az irigység íródott belőled?"
Totàl egyetértek vele, bunozo vagy és kész, remélem napjaidat nem azzal toltod hogy hires becsuletességed mellett GyIKon szidod a kormànyt és a Zsidokat.
Utolso vagyok,
én mindenképp tovàbb fogok tanulni, az a kérdés hol, igazàbol ha tovàbra is igy teljesitek szinte bàrhova felvesznek, Anyanyelvi szinten tudok Franciàul és amint van rà idom iràny egy idore Anglia (vagy USA, de elobbi Father munkahelye miatt valoszinubb) mindenképp MAT-FIZ iràny, Tanàraim Tudomànyos pàlyàn szeretnének làtni, de lehet hogy végul gazdasàgiba megyek, mivel ki akarom hasznàlni a kapitalizmus pénzugyi lehetoségeit és elonyeit. Tanulni én se szoktam, Gimis szintet anélkul is konnyedén tartom, egyetemen talàn majd kicsit szorgalmasabbnak kell lennem, de azt majd meglàtom.
(bocs az ékezetek miatt, francia billentyu)
Én elvégeztem a szakközepet, majd elmentem dolgozni. Aztán rájöttem, hogy így nem mehet majd tovább, mert ebből nem lesz házam, kocsim, úgyhogy elvégeztem egy egyetemet, közgazdász vagyok.
Most elemzőként dolgozok, jól keresek, szépen az önéletrajzom, de szeretnék újra "egyszerű" ember lenni, mert ez a munka kifacsar és nincs életem.
Szóval vagy pénz vagy élet. VAgy beleszületsz és akkor király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!