Most őszintén, szerintetek mit csináljak?
22 éves,gyermekét egyedül nevelő anyuka vagyok.Munkám nincs.Érettségim van,illetve angol tudásom.
Bármilyen munkát elvégeznék, csak ne legyen műszakos.Nem finnyáskodásból,egyszerűen nem tudom hova rakni a gyereket.Rokonok nincsenek,külföldön dolgoznak.(Németo.,tehát munkaügyben az angol tudásom olyan,mintha nem is lenne...)Barátnő van,két gyerekkel,megvan a saját baja.Két műszakban dolgozik,de hozzájuk nincs most felvétel.
Ti mit csinálnátok a helyemben?A környékben nincs munkalehetőség.(lenne 2 és 4 műszakos szezonos,de ezek a fent említett okok miatt esélytelenek.
A gyerek apja külföldön dolgozik állítólag.Nem látogatja ilyenkor a fiát.Gyerektartást sem fizet már jó ideje.
Nem leb.szást szeretnék kapni,tudom nagyon jól,h mit hibáztam. Építő kritikát várok.
Ha amúgy is otthon kell lenned a pici miatt, akkor vállalj gyermekfelügyeletet, így legalább a sajátodnak lenne játszótársa. Végül is szinte mindegy, hogy 1, vagy 2-3 gyerekre kell-e odafigyelni. Kiteszel kis hírdetéseket a közért bejáratához, a buszmegállóhoz, a gyermekorvosi rendelő faliújságjára, a patika elé. Hátha valaki ráharap.
Ha jó angolos vagy, akkor ebből is lehetne profitálni. Vállalj korrepetálást iskolás gyerekeknek. Nem neked kéne odamenned a gyerekekhez, hanem jöjjenek ők hozzád. Így el se kéne menned otthonról, a pici is felügyelet alatt lenne. Ki kéne tenni az iskola közelébe egy hirdetést. Biztos van olyan gyerek, akinek nem megy a nyelv, és ráférne egy kis korrepetálás.
én nem tudnék csinálni semmit...
De Neked biztosan van érzéked mondjuk az üzletkötősdihez-régebben engem is be akartak szervezni-MIC, meg AEGON,mittomén-lakás,életbiztosítást kellett volna kötni. VAgy takarítani valahol háznál-mág adózni sem kellene, amolyan bejárónőség gízdagéknál...mondjuk-amit már írtak-gyerekfelügyelettel-
Nem irigyellek...Én férjemmel nevelem a gyermeket, még így is nehéz...több műszakban dolgozunk mind2en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!