Mi a teenedő, akkor ha vki vett tőlem ruhákat, és nem vok hajlandó v. vásárolni? Tud ellenem tenni vmit ha nem veszem vissza?
Azt nem érti, hogy nem voltál képes leírni a "vissza" szót. Nagyon fárasztó lett volna?
Ha értelmetlenül írsz, ne csodálkozz, ha lesz, aki nem érti.
Egyébként nyugodj meg, nem tehet érted semmit. Eladtad, magánszemély vagy, nem kell garanciát vállalni rá. Nem tud tenni ellened semmit. Természetesen ha nagyon akar, beperelhet polgári peres úton, de ha egy csepp esze van, úgysem fog, másrészt ha mégis, akkor úgyis elveszti és neki kell fizetni a perköltséget, szóval megszívja.
Annyit még megtehetsz, hogy a jövőben minden aukciód végére előre kiírod, hogy magánszemély vagy, ezért nincsen garancia vagy visszavétel. Továbbá jó, ha írsz mindig adásvételi szerződést, amelybe belefoglalod, hogy a vevő kipróbált, megtekintett állapotban vette át a holmit, és az eladó nem vállal garanciát a termékre az üzlet létrejötte után. Ezt két tanúval aláírjátok, és úgy aztán eszébe sem jut majd szívóskodni a vevőknek.
Nem aukciós oldalon vásárolt,hanem magán úton,és szerintem,ha én átmegyek pl a szomszédhoz venni valamit,akkor ha meggondolom magam,ő sem fogja visszavásárolni!
Annak aki meg nem érti a kérdést,tudom sajnálni,szerintem nem csak én használom ezeket a rövidítéseket!Nem kell válaszolni és pont!
Nem azt írtam, hogy meg lett beszélve, hanem megb@sznak, ha nem veszed vissza.
Ugye milyen érthetően tudok én is írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!