Ez normális? 3 éves a fiam és kellett neki vásárolni egy szoknyát, nem hajlandó levenni, mindenhova abba akar menni. és neki tetszik is, ez úgye elfog múlni?
Figyelt kérdés
Apja teljesen ki volt akadva a szoknya láttán.. utána csak röhögöt.. 32hetes2010. jún. 24. 20:06
1/21 anonim válasza:
Minden bizonnyal el fog múlni, de nem kellett volna neki szoknyát venni. Te vagy az anyja, neked kell megmondani mit lehet és mit nem. Bezavarhatod vele a nemi hovatartozását. Lehet, hogy ez így mulatságos, de azért mégsem. Szerintem jobb lenne, ha reggelre elvinné azt a szoknyát a cica, elvégre egy kisfiúról beszélünk és nem kislányról.
3/21 anonim válasza:
Semmiképpen nem vettem volna szoknyát neki.
Ő mégis csak fiú. Inkább próbáltam volna elmagyarázni neki, és lebeszélni róla.
4/21 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.
5/21 anonim válasza:
Te vagy a hibás,már ne is haragudj! Miért vettél neki szoknyát?
6/21 anonim válasza:
Hát szerintem nem normális. Más ilyen dolgai is vannak baba stb? De végülis az a lényeg h neki jó legyen. Ha meleg úgy sem tudod kinevelni belőle:)
7/21 A kérdező kommentje:
Hát de annyira sír érte... és még levolt árazva is.. most tényleg ekkora bajt csinálta?:(
2010. jún. 24. 20:14
8/21 anonim válasza:
hm legközelebb ha egy vibri lesz leárazva vedd meg neki hisz alkalmi vétel ..... jéézus ez az indok
10/21 anonim válasza:
És ha hidrogénbombáért sír,akkor azt veszel neki??
Ú de kamú!!De legalább ötletes!!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!