Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normális? 3 éves a fiam és...

Ez normális? 3 éves a fiam és kellett neki vásárolni egy szoknyát, nem hajlandó levenni, mindenhova abba akar menni. és neki tetszik is, ez úgye elfog múlni?

Figyelt kérdés
Apja teljesen ki volt akadva a szoknya láttán.. utána csak röhögöt.. 32hetes
2010. jún. 24. 20:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"és még levolt árazva is.. most tényleg ekkora bajt csinál"

Meg kellett volna neki mondani hogy kisfiút kinevetik ha szoknyát hord. Le volt árazva?

2010. jún. 24. 20:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Remélem jó sok pénzed van, mert mi lesz ha Ferrariért sír vagy világ körüli útért?

Három évesen már meg kellene értenie, hogy a szoknya a lányoknak való.

2010. jún. 24. 20:25
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

El fog múlni. De én mint fiús anyuka nem vettem volna bármekkora hiszit csap le érte.

"Ha meleg úgy sem tudod kinevelni belőle:)"

Ez marhaság a homoszexualitás éppen annyira örökölhető,mint a hülyeségre való hajlam vagy az agyhártyagyulladásra való hajlam. Ezt a fóbiát egyszer egy marha amerikai kitalálta,ohgy mindent meg lehet magyarázni a génekkel és akkor jól van. Hajrá feministák!

2010. jún. 24. 20:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon unatkozik valaki... Tuti kamu a kérdés!

Egyébként 32 hetes vagy éves vagy?

2010. jún. 24. 20:57
 15/21 anonim válasza:
32%
A fiad bu.zi!
2010. jún. 24. 21:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiaim soha nem kértek szoknyát.
2010. jún. 24. 21:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindent megvenni,amiért sír egy gyerek...

Beszélgess el vele,hogy szoknyát a lányok hordanak,mutass neki képeket.Mond hogy csúfolni fogják ha ezt hordja és vedd rá hogy ő maga szabaduljon meg tőle,mert ha te veszed el még a végén kikőnyőrőg nálad egy másikat.

2010. jún. 24. 21:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért bántjátok szegényt?

3 évesen b*zi? Gratulálok...

Kedves kérdező!

Nem kellett volna megvenni neki a szoknyát, akárhogy is sír érte.

Beszéljétek meg, hogy nem való neki, adjátok oda valami kis barátnőjének, unokatesónak, stb. Ha ilyen nincs, akkor akár a nagyinak. Kapjon helyette valami mást, amire vágyik, pl egy plüss, thomasos nadrág, napszemüveg, versenyautó, akármi.

Ha nagyon nem megy, akkor legalább azt érd el, hogy a lakáson kívül ne legyen rajta, vagy ha nem nagyon lányos szoknyáról van szó, akkor varrd át nadrágra.

Akárhogy is, ne hagyd annyiban, mert egyrészt ezzel azt mutatod felé, hogy akármit megtehet, másrészt összezavarja és még csúfolni is fogják.

A pocaklakónak se vegyetek egy darabig szoknyát, ha kislány.

3 és fél éves kisfiú édesanyja

2010. jún. 24. 21:21
 19/21 anonim ***** válasza:
78%

na,ha ez segít az én férjem kicsi korában 3 vonatot lekésetett az anyjával míg végül is hajlandó volt megvenni neki egy babát.és nem lett bu zi :-)

de azért próbáld neki reggel megmagyarázni,hogy a szoknya lányoknak való,és hogy egy kislány jött érte.vagy pl vigyétek el egy lány barátnak,hogy neki sokkal jobban áll

2010. jún. 24. 21:21
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem értem, hogy miért vetted meg. Csak azért, mert azt kérte? Hát nekem a két és fél éves fiam múltkor a kasszánál sorban állva a kotonokért sírt, azt hitte, cukorka van a dobozban, hiába mondtam, hogy nem az van benne, neki akkor is kellett. Természetesen nem kapott. Azt hiszem, egyelőre még mindig én vagyok a szülő, és én döntöm el, mit veszünk és mit nem. De ahogy látom, ez nálatok nem így megy.

Lefekvéskor nyilván leveszi a szoknyát, akkor dobd ki, és reggel mondd meg neki ha keresi, hogy nem fiúnak való a szoknya, olyat csak a kislányok hordanak, és itt járt egy manó/tündér/kiscica, vagy ami tetszik, és elvitte a szoknyát egy kislánynak, akinek nem volt mit felvennie.

Ha nagyon a szívére veszi, esetleg lepd meg valamivel, amire régóta vágyik, akkor talán elfelejti a szoknyát. És legközelebb remélem nem veszel meg valamit csak azért, mert "annyira sír" érte. Én 20 éve voltam 3 éves, de elég élénken emlékszem rá, hogy akkor még a legtöbb gyerek nem kapott meg valamit a boltban csak azért, mert hisztit csapott érte. Ma ahogy látom, már nem így van sok családban, de azért nálunk még mindig így van, és érdekes, a fiam egyszer-egyszer csinál ugyan ilyet, de azért nagyon nem jellemző, hogy követelőzne a boltban.

2010. jún. 25. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!