Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem vállaltam el a közmunkát,...

Nem vállaltam el a közmunkát, most mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Mivel így nem kapok semmilyen ellátást.Beszólásokat nem kérek,szeretnék dolgozni,de nem havi 30.000-ért,megalázva!
2011. febr. 28. 08:29
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
59%

Hát nem kívánságműsor. Ez volt, te döntöttél úgy, hogy nem kell, akkor meg ne panaszkodj, hogy semmit nem kapsz. Ahogy a szockóban mondták, aki nem dolgozik, ne is egyék.

Én a helyedben elvállaltam volna addig amíg nincs más, aztán ha van, akkor dobbantottam volna.

2011. febr. 28. 08:35
 2/40 anonim ***** válasza:
40%
Mennyivel szebb világban élnénk, ha az ember ráérő idejében akár ingyen is dolgozna a köz érdekében. És nem megalázónak érezné, ha akármennyit is, de fizetnek neki.
2011. febr. 28. 08:40
 3/40 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem keress munkát.

Ha már az nem kellett, amit ők adtak volna, akkor biztos nem kell annyira az a segély, hiszen a 30.000 se kellett.

2011. febr. 28. 08:42
 4/40 anonim ***** válasza:
73%

Milyen végzettséged van?

8 általános? - Havi 60-70 Trenkwalder és Adecco és társai.

Érettségi?

Bármilyen gyár pest megye és környékén - max havi 100 ért.

Ja és kilincselni kell meg ajándékokkal nyalni a Hr-esnek.

Másképp nem megy.

Ha van még valamiylen végzettséged is akkor meg ahhoz kapcsolódó helyeken ha kell ember éppen akkor felvesznek, gyakolratilag benzinkútra is ha van jogsid meg kútkezelőid.

Neked kell megtudakolni, hogy milyen munkához mit várnak el úgyhogy járd sorra a cégeket, és ha kell hazudj.

A gyakorlati helyeket meg előző munkahelyeket úgysem tudják leellenőrizni, és nem is szokták max a legutóbbit de az is ritka.

Ha te azt mondod hogy 6 éve dolgoztál már mint ez meg az, hát a franc se fogja kideríteni, hogy úgy volt e.

Sok sikert! És jó tanulást.

2011. febr. 28. 09:05
 5/40 anonim ***** válasza:
92%

Ja és még egy tanács, nem biztos hogy jó ha egybőla Hr-eshez mész, mivel az csak egy szemnéylzetis.

A legjobb, ha valamiylen csoportvezetővel vagy egyéb kisfőnökkel pacsizol össze, mert aztán az majd megkéri a Hr-est, hogy vegyen fel.

2011. febr. 28. 09:08
 6/40 anonim ***** válasza:
81%

ma 08:40

Ha hiszed, ha nem én ezt tenném, amennyiben oylan világban élnénk, ahol nem kell fizetni az áruházban a kasszánál, és nem jönnének minden hónapban a számlák.

Így van, az nagyon szép világ lenne!!

A Seggemet is a földbe csapkodnám örömömben!!

2011. febr. 28. 09:10
 7/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azt a pár beszólást,tisztelet a kivételnek,csak arra lennék kíváncsi,hogy aki ilyeneket ír hogy:"Szerintem keress munkát" az volt már egyáltalán közmunkán?Szerinted mit csinálok?Folyamatosan munkát keresek!De én inkább éhen halok minthogy mindenki röhögjön rajtam
2011. febr. 28. 09:23
 8/40 anonim ***** válasza:
81%

a közmunka nem csak utca seprés ám...

valaki postán,irodákban stb helyeken vannak ez végzetség ill. puncsolás kérdése.

ha kell a munka ami pénzt jelent az mért nevetség tárgya..

nekem semmi jövedelmem nincs én a 30E-Ft-ét elválalnám akár az utca seprést is

2011. febr. 28. 09:39
 9/40 anonim ***** válasza:
46%

"De én inkább éhen halok minthogy mindenki röhögjön rajtam"

Az emberek nem azon röhögnek, aki dolgozik, hanem azon, aki inkább éhen hal...

2011. febr. 28. 09:43
 10/40 anonim ***** válasza:
59%

"Szerintem keress munkát" az volt már egyáltalán közmunkán?...De én inkább éhen halok minthogy mindenki röhögjön rajtam.

Nem, én nem voltam még közmunkán soha, de inkább lennék közmunkán, mint hogy éhen haljak.

Talán ez a hozzáállás-beli különbség az oka, hogy én dolgozok, te meg nem... Elgondolkoztató, nem?

2011. febr. 28. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!