Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan mondjak vissza olyan...

Hogyan mondjak vissza olyan melót amit még csak most vállaltam el?

Figyelt kérdés
Van egy munkahelyem ami hétvégi munka, és elvállaltam mellé egy hétköznapit is, mert egy ismerős felajánlotta (ő nem főnök a cégnél csak alkalmazott aki jóban van a főnökkel). A pénz miatt vállaltam el, nem fizetnek sokat, sőt keveset, de akkor nem volt más tervem. Most viszont, van egy lehetőségem, ami álmaim munkahelye lenne, viszont itt már aláírtuk a szerződést, próbaidővel. Hétfőn kezdek, de nagyon szeretném visszamondani. Arra amit szeretnék, oda még nem vettek fel, de leszenk tájékoztató napok meg felvételik és nem tudnék elmenni rá, ha itt még friss dolgozó vagyok, nem mondhatom hetente, hogy bocsi de kéne egy nap szabi.. Tudom, hogy bármikor felmondhatok próbaidő alatt, csak erkölcsileg okoz gondot, hogy mégis ismerős által kerültem oda, és hogy mondjam meg hogy 1 hét után mégse akarok ott dolgozni.. Találjak ki valamit, hogy a hétvégés meló mellett nem bírok hétköznap is dolgozni? Amúgy is megbántam hogy elvállaltam, mert már betanulás alatt sem tetszett a dolog, csak rámondtam a pénz miatt hogy igen.Ti hogy oldanátok meg?
2010. aug. 7. 10:41
 1/2 anonim válasza:
Végy egy mély levegőt és mond el az igazat :) szerintem ennél jobbat nem tehetsz, amugyis ha kitalálsz valamit is aztán kiderül akkor rosszabbul jársz. Na meg ha azt mondod hogy nem birod akkor mi lesz mikor megkérdi az ismerős hogy a másik melot hogy hogy birod?
2010. aug. 7. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szépen megköszönöd a munkaadódnak és az ismerősödnek is hogy próbáltak segiteni, és ugyanezt elmondod nekik, amit a kérdésedben leirtál.

Aztán közlöd velük, hogy elnézést, de ezek után nem szeretnél tovább náluk dolgozni.

Ennyi elég is lesz.

Hidd el mindig az egyenes út a legrövidebb, ha nem is mindig a legkellemesebb végigjárni.

2010. aug. 7. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!