Csinaljak meg aron alul, szinte ertelmetlenul egy munkat, vagy mondjak egy realis, de horror arat a megbizonak?
2 hete dolgozom egy bizonyos box latvanytervein es folyamatosan ujabb es ujabb variaciokat ker. Ismerosom szerint 10 ezer ft a 3d oraber atlagban 30 ha profi vagyok. 2 het munka mar boven meghaladja ebbol a szempontbol a 30 ezres arat amiert elvallaltam. En megcsinalom, megcsinaltam neki normalisan, de most a vegen megmondtam neki, hogy eddig 100 ezer volt (ez is keves) es ha jovahagyja veglegesitjuk, ha nem, ujabb variaciokat csak felarral vallalok.
egesz egyszeruen nem valaszolt (meg) szerintem keres valaki mast, aki az altalam eddig elkeszitett terveket fele annyiert megrajzolja neki.
Nehez helyzet, mert igy megteheti, hogy ingyen dolgoztatott.
Ebben a helyzetben mivel tudok visszatamadni? V ravenni h fizessen?
fekete melónál se korrekt utólag módosítani a megállapodást.
amennyiért elvállalod, annyiért kéne leadnod, és már az elején megmondani ,h a variálás az plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!