Melyik a legolcsobb futár külföldre (németország-anglia)? Itthonról szeretnék csomagot feladni, laptopot dobozában, kb 5kg Ups, Dhl horror (40. 000) árakat ír, MPL-ben nem bízom. Más alternatíva?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 19:46
1/14 anonim válasza:
Miért nem bízol?
Nincs azzal semmi baj.
2/14 anonim válasza:
www.csomagkuldes.com
Ők Angliába fuvaroznak,és elfogadható árért.Háztól-házig...
Talán ez beválik...megbízhatóak,én már küldtem haza többször is nagy csomagokat..
3/14 anonim válasza:
Az MPL-nél is van olyan opció, persze némi felárért, hogy csomagkövetés meg értéknyilvánítás.
4/14 anonim válasza:
Ja és a postán van EMS külföldre is.
Annál tutibb nincs is.
5/14 anonim válasza:
A www.angolfutar.com a www.moveandparcel.eu angliai divizioja! Profi csapat! A szallitas folyamatos, gyors es megbizhato! Ja es mindent szallitanak a szokasos tiltott aruk kivetelevel! Reszletek a honlapon.
6/14 anonim válasza:
Szia! Én is a www.csomagkuldes.com -t ajánlom, a angolfutar.com sokkal drágább.
7/14 anonim válasza:
Szerintem a DPD a legjobb és a legolcsóbb!
8/14 anonim válasza:
Mi a bcs-parcelt bíztuk meg és ne voltak gondok, csak egyedi árat kell kérni.
Azt hiszem www.angolfutar.hu vagy www.bcs-parcel.hu
De inkább adok egy számot amin én is szoktam hívni:
0630/655-4250
9/14 jikanv válasza:
Probald meg [link] mindig oda er es nem torik ossze a cucc. A soforok jol kepzettek es akar este 10-kor is kiviszik.
10/14 anonim válasza:
ajánlom az angolposta.co.uk nagyon ügyesek, korrektek és a legolcsóbbak, ráadásul most januárban még 15% kedvezményt is adnak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!