Kint vett mobilinternetet itthonról nem érdemes vinni. Én is 1 hónapja vettem a LIDL-ben de van az Aldiban is. A stick változó én 40 €-ért vettem és maga az internet feltöltőkártya 15 € volt. Ami "korlátlan" vagyis nincs plusz díjad de nekem pl úgy volt hogy ha a napi keretet leforgalmaztam lassult. Többféle hálózat közül választhatsz párom nem tudom milyen használ de jó neki. Először drága a Stick miatt de utána havi kb 15-30 € attól függ milyen veszel. Remélem tudtam segíteni.
2012. dec. 5. 18:52
43/49 anonim válasza:
Mármint egy hónapra szólt a 15 €.
2012. dec. 5. 18:57
44/49 anonim válasza:
És esetleg most 10-én megy valaki?
2012. dec. 5. 19:03
45/49 anonim válasza:
Azt tudja esetleg valaki hogy mennyi cigit lehet kivinni?
2012. dec. 13. 20:28
46/49 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem lenne pár kérdésem a lipót -hús kft-vel kapcsolatban.Olvastam olyat,hogy a napi 33 eurón kívül,van még 200-250 euró alapbér,létezik ez? És olyat is,hogy előttek kell lennie munkahelyednek,közvetlenül előtte,vagy úgy is jó ha ebben az évben volt már? És pontosan mennyit lehet keresni,ill,mennyi a havi költségem? Megbízható a cég? Mennyi idő múlva lehet kimenni a tájékoztató után(nekem most 28.-án lessz itt Pesten) és mennyi az esélye,hogy fel is vesznek? Ill, ha nem sikerülne tud e valaki hasonló,NEM KAMUS céget aki ilyenekkel foglalkozik,ill hallottam hogy nürngbergbe is van pulykafeldolgozó,esetleg ott többet lehetne keresni? Előre is köszönöm a válaszotokat,és a segítségeteket,ha valaki tud még valami információt,vagy hogyan lehetne kijutni németbe valami nem átverős céggel nyelvtudás nélkül ,légyszi írjon nekem ill az ais aki most 2013-05-28 -án jönn a lipót hús pesti tájékoztatójára. Köszönöm.
2013. máj. 25. 16:10
47/49 anonim válasza:
lemaradt..... ez amail címem erre is tudtok írni.... scooter10@freemail.hu
2013. máj. 25. 16:37
48/49 anonim válasza:
Mi újság Scooter? Felvettek erre a helyre, ahová jelentkeztél?
2013. júl. 29. 09:16
49/49 secus válasza:
Sziasztok. Én az egyik ismerősömmel jelentkeztem erre a munkára, elmentünk miskolcra ott volt egy ilyen elbeszélgetés hogy még is milyen a munka meg hogy hol van... utána mondták hogy intézze mindenki az orvosit stb.
Elkezdtük intézni (Jelzem Március 1. írtunk a lapra hogy mi akkor tudunk ki menni) és még meg se volt az orvosi hívott az ügyintéző hölgy, hogy van 7.-én indulunk kifelé! Mondtuk hogy nincsenek meg az orvosihoz a leletek erre ő annyit felelt menjünk el az ő üzemorvosukhoz és ő kiállítja az orvosit a tüdőszűrő leletből! De előtte hívjuk fel az orvost időpontot egyeztetni! És mondtuk az orvosnak hogy mit mondott a hölgy arra az orvos azt felelte hogy az kizárt dolog hogy az alapján kiállítja.
Vissza hívtuk a hölgyet és az volt a válasza hogy akkor is megyünk 7.-én. Kérdeztük hogy a munkaszerződéssel mi lesz ? erre annyi volt a válasza hogy azzal nem kell foglalkozni... Szerintem munkaszerződés nélkül senki ne menjen ki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!