Mi a véleményetek a miskolci Merdint KFT-ről, aki
Németországba visznek ki húsfeldolgozókat?
21/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien írtak, és elnézést, hogy nem írtam vissza, de kint vagyok németben. Nagyon tökéletes hely, megvagyok elégedve vele/velük. Ha van kint egy ismerős, úgy nagyon jó, mert tud helyet keresni. Nekem egy régi ismerősöm van kint 5 éve szerencsére, ő intézte nekem a helyet. Én most Sögelben vagyok egy kertes házban. 4-en vagyunk egy házban. Ha jól tudom, aki most kimegy, az már nem Sögelbe megy hanem onnan még pár km-rel arrébb, hogy betanítsák az embereket.
Ha van valami kérdés, szívesen válaszolok !!!
És még egyszer elnézést, de csak most tudtam írni.
22/49 Pribula Katalin válasza:
Sziasztok valaki el tudná nekem küldeni azt a linket ahova az önéletrajzot kell elküldeni? Előre is köszönöm :D:D:D
2012. júl. 31. 22:11
23/49 anonim válasza:
Szia! Előbb érdeklődj ezen a számon,itt mondják meg, hogy pillanatnyilag kell-e ember és hogy hova kell küldeni az önéletrajzot.Ez a miskolci számuk: 06 46 501 720 Amikor én hívtam őket sajnos nem volt felvétel,azóta nem próbálkoztam. Lécci írd majd meg, hogy mit mondtak! Köszi!
2012. aug. 1. 10:54
24/49 anonim válasza:
Kedves 19/23-as és többiek! A választ köszönöm! Azóta felhívtam a miskolci számot, azt mondták, küldjem be az önéletrajzot, és behívnak tájékoztatóra.Bizonytalan vagyok, attól félek legjobban, hogy egészségileg majd nem bírom.Bár itthon nincs semmi bajom, havi 300-320 órát kell dolgoznom,napi 15,igaz, az nem "munka",csak agyilag fárasztó.Hétvégén 24 órás műszak lemegy,ahol végig állni kell minimális pihenés van.Ezt ismrem, bírom,amiatt aggódom, hogy a tel.be is azzal kezdték:nagyon kemény meló.
2012. aug. 5. 21:59
25/49 anonim válasza:
Valamit valamiért. Tuti nem egy könnyű meló,de itthon esélyed sincs megkeresni annyit...Én biztonsági őrként melózok és sokszor nekem is megvan a 300 óra mégis alig keresek valamivel többet 100ezernél...Szóval nekem egy próbát megérne! Ha nembírom otthagyom,ennyi...Szerintem Te is állj így hozzá...
2012. aug. 6. 19:08
Valóban kemény aki mást állít az nem mond igazat :) De én is úgy gondolom, hogy itt is dolgozni kell és a fizetés meg sem közelíti az ottanit (ami még így is a kintihez képest átlag alatti). Párom elment bevállalta csinálja immár 10 hónapja (mint régebben már írtam) Sok sikert!
2012. aug. 7. 12:05
27/49 anonim válasza:
Kedves 25/26-os!
Mikor ismerősömnek mondtam az aggályaimat,pl.,hogy ha nem sikerül, hogy jövök ide vissza? Csak annyit mondott:biztos, hogy vissza akarok jönni?Lehet onnan tovább menni is!Szóval már bizakodóbb vagyok
2012. aug. 7. 22:31
Én is azt vallom ha már egyszer kimentél inkább onnan próbálj máshová menni de ha ide visszajössz lehet többet nem mész ki (mert nem tudsz) vagy csak nagyon nehezen. Itt sem jobb a helyzet csak még meg sem fizetnek. Talán az egyetlen visszatartó erő, hogy hiányozni fog a megszokott környezeted családod. De egy idő után szerintem meg lehet szokni. Én is most megyek ki ugyan más céghez de már alig várom. Itt sajnos túl sok jövő nincs.
2012. aug. 8. 10:31
29/49 anonim válasza:
Na vissza jeleztek valamit 24-es? Eggyátalán elküldted nekik az önéletrajzod? Én elküldtem,de még semmi...
2012. aug. 12. 09:24
30/49 anonim válasza:
29/29!
8-án küldtem mailben.Még semmi.Az a srác, aki tulképp az egész ötletet adta, (most megy ki másodjára ), azt mondta, előbb utóbb szólnak, ha nem azzal kezdték,hogy most nincs felvétel.Neki 1 hét múlva szóltak. Ha semmi, kb 3 hétre 8.hoz számolva fel lehet őket hívni, hogy mi van. Nyilván ott se korlátlan a férőhely, meg kell várni, míg valaki kiesik,nem megy vissza.
2012. aug. 14. 22:02
Kapcsolódó kérdések: