Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a miskolci...

Mi a véleményetek a miskolci Merdint KFT-ről, aki Németországba visznek ki húsfeldolgozókat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 21:42
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:
okés! köszi a segítséget. akkor még várok pár hetet, mielőtt lemondok róla.
2012. aug. 15. 09:27
 32/49 anonim válasza:

31-es!

Közben megtudtam, hogy a beküldött önéletrajz 1 évig érvényes. Az ismerősöm 20-án 14-kor indul. Már nagyon sok információm van tőle, csak az én telefonom hiányzik.Ha tudok, segítek még.Lehet, te hamarabb sorra kerülsz, mint én :)

2012. aug. 16. 21:21
 33/49 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy én minnél előbb akarok menni, nem 1 év múlva...1 év múlva már haza kéne jönni inkább:) szólj, ha hívtak énis írok, ha kerestek...remélem ez szeptemberig legkésöbb megtörténik!
2012. aug. 18. 21:19
 34/49 anonim válasza:
Van esetleg valaki a ki 20.án szerzödik mert én akkor irok alá.
2012. szept. 12. 09:52
 35/49 anonim válasza:
Helló! Az utolsó válaszolótól szeretném kérdezni,aki 20.án szerződött, hogy ki ment-e és hogy milyen a munka? Hogy lehet bírni?
2012. okt. 1. 08:48
 36/49 anonim válasza:
33-as! Mi a helyzet, hívtak? Engem nem
2012. okt. 3. 22:14
 37/49 Texy válasza:

Sziasztok!

36-os mi a helyzet veled?Hívtak már?Mikor jelentkeztél a cégnél?Én holnap fogom felhívni őket mivel most találtam rá erre az oldalra.Viszont maga a munka és a kinti dolgok nem ismeretlen számomra mivel már én is voltam kint a húsiparban így hát menni akarok ki mert nem akarok éhbérét robotolni.Ha már dolgozni kell mint az állat nem mindegy hogy éhbérét vagy normálisabb bérért teszem azt.Légyszi aki szeretne majd ki menni írjon.Én jelenleg Borsod-megyében Girincsen lakok bár nemsokára költözöm majd be Tiszaújvárosba.Várom jelentkezéseteket.

Üdv:Texy

2012. okt. 17. 20:02
 38/49 anonim válasza:
sziasztok! Egem az érdekelne, hogy érdemes-e laptopot kivinni tehát wifi van e a házaknál vagy mobilnetet itholrol megéri e kivini?
2012. dec. 4. 10:14
 39/49 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nincs internet hozzáférés kint viszont érdemes laptopot kivinne. Veszel mobilnetet és azzal tökéletesen elvagy. Párom egy éve így csinálja kint.

2012. dec. 4. 20:39
 40/49 anonim válasza:

Köszönöm a választ. Milyen mobilnetet használ? Itholrol vitt ki vagy kint vett? Ha innen vitte akkor nem drága?

Előre is köszönöm a válaszokat

2012. dec. 5. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!