Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a miskolci...

Mi a véleményetek a miskolci Merdint KFT-ről, aki Németországba visznek ki húsfeldolgozókat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 21:42
1 2 3 4 5
 1/49 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne ha valamit megtudtál a cégről akkor várom válszod!
2011. márc. 24. 17:08
 2/49 anonim válasza:

A Merdint kft Budapesti csak az egyik fioktelepe Miskolci

Németországban valós munkát kínál valós fizetésért

2011. máj. 31. 10:01
 3/49 computerrat válasza:

SENKINEK sem ajánlom, behúzós, gennyládák. Semmi nem az, amit mondanak! Úgy dolgoztatják az embereket 14-16 órában mint az állatokat, és még a kialkudott bért sem adják oda! A lelket is kihajtják az emberből.

SENKINEK SEM AJÁNLOM!!! (én már megjártam, még az is lehet hogy beperelem Őket...)

2011. júl. 3. 20:03
 4/49 anonim válasza:
én csak annyit mondok hogy gladiátor képzö ebbe benne van minden bizom benne segitettem .jártam ott.soha többé.
2011. szept. 6. 20:31
 5/49 Mandó válasza:
Én konkrétan azt hallottam erről a cégről hogy amit csinálnak az emberrel az rabszolga munka, teljesítmény alapján béreznek és amit ők előírnak azt tényleg 14-16 óra alatt lehet teljesíteni... az előző válaszadókat kérdezem hogy ti ebben az évben tehát 2011-ben voltatok kint vagy esetleg az előző években? lehetséges hogy már változott a dolog?!
2011. szept. 20. 13:11
 6/49 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért sipákol mindenki, kicsit dolgozni kell már, azt mindenki szalad haza anyucikához.

Húsipari munkáról van szó, általában sertés combot kell bontani ,csontozni. Aki még nem fogott kést az is belejön egy idő után ha rááll a keze. De van olyan munkakör is ahova nem kell kést használni: pl láda-leszedő, elektromos békás, vagy ládamosó:D.

Itthon minimálbérre jelentenek be +ba kint kapod kezdetben a napi 33 eurot. De ha jártas vagy már többféle műveletben akkor emelkedik a bér. "nappalos" műszak az hajnali 2 től délután kettőig tart, de az ember már 2 hét után megszokja a rendet, délután 5kor már úgyis alszol:D

Van közbe 2 fél órás szünet az egyik hajnali 6 kor a másik 10kor. Ha a szalag végefele dolgozol,akkor meg kell várni míg az utolsó termék is lejön, aztán mehetsz ez a szünetből kb -10perc. A szalag elején a comb feladogatósok mennek ki leghamarabb ,viszont óránként 700 db 7-10kg os combot emel fel a tároló kübliből.

Nem átverés a munka a cég normálisan fizet, bejelent.

Szerintem a munkánál sokkal nehezebb dolog együtt élni a szálláson 10-12 emberrel egy szobában pedig 2-4 ember van, olyan mintha egy való világ villában lennél ,alkalmazkodni kell egymáshoz. szerintem a vasárnap a legnehezebb nap, amikor nem kell dolgozni. Akkor mindenki otthon van kerülgeti egymást, és a nappalosoknak aludni kéne már délután 5 kor ,nem tudnak, mert a délutánosok meg hétfő délután 2 kor kezdenek, azért fent vannak éjfélig csörömpölnek meg minden:D De még ez is megszokható ,a legnehezebb kihívás az, hogy ha van családod szeretteid,akkor távol vannak tőled. Ha nincs interneted, akkor van internet kávézó stb. de vasárnap verekedni kell a gépért:D

Szerintem normálisan ment a fizetés is, az egyedüli amit levonnak, az a ki-haza utazás ha nem fizetted be az elején(36000ft), a lánckesztyű láncmellény bakancs kések, késélező ami a tied lesz, ezt havonta vonják le részletbe, összesen kb 350euro.

Ennyi oda mindenki dolgozni jár, akinek nem tetszik az jöhet haza dolgozni bruttó 90000ért oszt jó napot.

2011. okt. 4. 13:54
 7/49 Mandó válasza:
Az előző válaszadót kérdezném hogy körülbelül mennyi pénzt kell költeni havonta a megélhetésre? (étkezésre+szállásra gondolok)
2011. okt. 6. 13:17
 8/49 Mandó válasza:
És még arra lennék kíváncsi hogy a szállás milyen tehát vannak-e háztartási gépek ( mikro, mosógép, hűtő stb.) és hogy milyen időközönként lehet haza utazni tehát havonta, kéthavonta stb.. és mivel? ( esetleg a cég biztosítja-e vagy sem?)
2011. okt. 6. 13:47
 9/49 anonim ***** válasza:

Mandó: minden rosszban van valami jó is: Tehát kertes házak, ahol kb 10-12en vannak egy szobába 2-4 ember.

A jó az, hogy a szállásért+rezsi nem kell fizetni ,mert a cég bérli. A megkeresett pénzed itt félre tudod tenni, nem úgy mint magyarországon, amikor megjön a fizetés mindjárt el is megy albérletre és/vagy rezsire .

A házakba van minden: mosógép,teregető,mikró, sütő-főző, több hűtő is van,hogy mindenki elférjen.

Légy erős: a kaja és a háztartási cikkek egyárba vannak már a hazai árakkal!!!.

Kb 100Euróbol elvagy egy hónapig,ha átlag normális élelmiszert. Átlag kajára úgy gondolok, hogy nem veszel minden nap filézett lazacot .

Lidl be ugyanaz a cukor ami magyarországon 270Ft ,az németbe 0,6eu. Holland edami érlelt sajt 40Dkg 2 eu, dettó ugyanaz a sajt itthoni lidl: 790Ft.

100%os facsart vérnarancslé 1L német ALDI: 1,7 EU, Magyar ALDIBA ugyanaz a termék(itt csak 0,7L miért???) 690Ft.

Étcsokis bevonatú keksz(finom!) német aldiba 0,5EU magyar aldiba ugyanaz 390ft LOL

A péktermékek kicsit drágábbak ,de legalább nem gagyik:D

Nem találtam low budget kaját a polcokon, mindegyik megüt egy minimum ehető színvonalat PL nincs olyan ,hogy kilós párizsirúd 300Ft:D Nincsenek elárasztva importált szar minőségű szlovák élelmiszerrel a közértek.

Nekem kb havi 100eurora jött ki, de abba benne volt az internet + sokszor vettem ebéd menüt a munkahelyen a kantin-büfébe. 2,5 eu egy menü de úgy telerakják a tányért, hogy soha nem bírtam megenni mindet. Itthon hasonló árba van egy menzás menü, igaz minőségbe/mennyiségbe nem:D.

2011. okt. 10. 15:52
 10/49 Mandó válasza:
Köszönöm szépen a válaszod! 10.07-én pénteken voltam tájékoztatón eldöntöttem hogy megyek lesz amilyen lesz.. Említettek három várost ahová lehet menni te hol voltál? Láttam negatív kritikát a cégről neked mi a véleményed? Ez a 14-16 órázás ez igaz? Meg ha kimész a wc-re mert éppen nagydolgod van akkor levonnak a béredből, aztán olyat is olvastam hogy 14-16 órát étlen szomjan kellett dolgozni (vagy esetleg ezek ilyen kis anyámaszonny katonái akik direkt leakarják járatni a céget vagy lehet benne valami ? laptopot érdemes vinni tehát wifi esetleg van a házakban? hirtelen ennyi jutott eszembe :)
2011. okt. 10. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!