Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a miskolci...

Mi a véleményetek a miskolci Merdint KFT-ről, aki Németországba visznek ki húsfeldolgozókat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 21:42
1 2 3 4 5
 11/49 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne,ugyanis Nov-8.án indulok ki. :S
2011. okt. 23. 13:45
 12/49 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem személyes tapasztalatot tudok írni de párom ez év 10.13-án utazott ki a cég Coesfeld-i üzemébe. A szállással meg van elégedve, a város szép, minden vasárnap tudunk interneten beszélni. A kezdő bár nála valóban 33 Euró/nap de ha más részlegen vagy és mást csinálsz lehet több is. Azt alá tudom támasztani hogy a 6 munkanapból legalább 2X több mint 12 órát dolgoznak. Az ételre kb 30-40000 Ft-ot költ. Az eltelt egy hónap alatt elég jól hozzászokott de nem mindig van idő sokat aludni, mert van amikor főznek is valamit. A megkapott bérről annyit, hogy a magyar minimálbért hó 10-ig kapod meg (ez sajnos nálunk még nem volt meg) és hó 18-a körül kapod meg németben. Én azt vallom itt Magyarországon is sajnos dolgoznak ennyit emberek az ottani fizetés töredékéért. akkor meg miért ne próbálná meg az ember ha nem jó legfeljebb ott hagyja és még mindig ugyanott tart mintha ki sem ment volna. Én is határozottan tervezem hogy a következő kiutazásánál vele tartok. Mindenkinek sok sikert.
2011. nov. 9. 10:18
 13/49 anonim ***** válasza:
Előző vagyok friss tapasztalatok: 10-én megérkezett a magyarországi fizetés, ma pedig Németországból is megérkezett a megbeszélt összeg. Ha tudok valamit még írok. De nyugodtan írjatok ti is.
2011. nov. 14. 15:25
 14/49 anonim válasza:
Sziasztok! Én is jelentkeztem német húsipari munkára, de én az invest trade kft-hez. Ugyanezeket a dolgokat mondták el erről a cégről (pl a kezdő bér napi 33 euró, ja és ez is miskolci telephellyel rendelkezik). Szerintetek köze van egymáshoz a két cégnek? A merdint pontosan milyen német városokban dolgoztat? Nekünk Sögel lenne jó, mert onnan 30 kmre lakunk.
2012. febr. 21. 11:18
 15/49 anonim válasza:
Utolsó kommentelőt kérdezném még hogy a párja kint maradt? Azóta is meg vagytok elégedve a céggel?
2012. febr. 21. 11:20
 16/49 anonim ***** válasza:
Igen, párom most ment vissza 02.09-én. Eddig minden rendben, a megbeszéltek szerint történik minden. Annyi változás van, hogy a minimálbért (gyanítom az adózás miatt) Németországban kapják meg.
2012. febr. 21. 15:38
 17/49 anonim ***** válasza:

11:18-as

Nem tudom pontosan a kérdésedre a választ, Sögelben, Coesfeldben és Maldorfenben tudom hogy van a cégnek telephelye. Párom viszont azt mondja kint Coesfeldben ahol ő dolgozik vannak kint más cég alkalmazásában álló emberkék is. Lehet az a cég amelyikről te beszélsz. De sajna nem tudom.

2012. febr. 21. 15:40
 18/49 anonim válasza:
Sziasztok! Látom kicsit átmentünk fórumba, ezért én is kérdeznék,főleg azoktól, akik már voltak kinn.Igazak ezek a hírek:1. a szállásra havi 9000 Ft-ot vonnak,2. nem kell német nyelvtudás, 3. nőket is felvesznek, 4. nincs felső korhatár, értem ezalatt, 50-esek is mehetnek,5.az feltétel, hogy előtte legyen itthon bejelentett munkahely. Kérdezném még,a magyar min.bér mindig jár, vagy csak x hóig,és itthon kell-e adózni, vagy csak kinn? Az itthoni tb-t fizeti valaki a kinn töltött időre, vagy az magunknak kell? Köszönöm válaszokat előre is!
2012. júl. 13. 12:25
 19/49 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Kérdéseidre a válaszok:

1. nem (ha új műszaki cikk pl, mosógép kell a lakásba akkor az levonják)

2. nem kell

3. igen

4. Ezt nem tudom

5. Igen

A minimálbér minden hónapban jár. Az adózás (saját példa) úgy nézett ki, hogy mivel a tavalyi évben 180 napnál kevesebbet tartózkodott párom kint Magyarországon adózott a német jövedelem után is. Viszont most (2012) csak németben adózik a járulékok természetesen fizetve vannak utána. Tehát vagy itt vagy ott adózol (két helyen tilos) attól függ ha jól tudom melyik országban töltesz több időt. Ha kérdés van írj!

2012. júl. 13. 19:55
 20/49 anonim ***** válasza:
Illetve az Invest Trade Kft, a Gömör Hús Kft és a Merdint Kft is ugyanaz a cég.
2012. júl. 13. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!