Munkaadók? Munkavállalók? Ki mit tenne?
Figyelt kérdés
2 alkalmazott van minimálbérbe bejelentve(8 órában)80.000bruttoból 61500 még a másik embernem 66.000ft jár.a munkaadó ezt megpótolja 75.000ft-ra mindkét embernek.tehát mindketten 75000 ft -ot visznek haza.most az egyik munkavállaló kiakad,mert ő azt gondolta,hogy január 1-től +10.000ft-ot kap(adókedvezmény)és nem érti,hogy (ő a 66.000 ft-os)miért mindketten 75.000ft-ot kapnak?írjatok,ha ti lennétek a munkaadók vagy a vállalók,akkor ti mit tennétek?mi az igazság?2011. febr. 20. 14:31
1/3 anonim válasza:
Mondjuk azt mondanám neki,hogy a munkájával foglalkozzon és ne a másik bérével!!!Jellemző.kisbetűs magyarország!!!!
2/3 anonim válasza:
Biztos mérgelődnék, de a mai világban örülnék neki, hogy van munkám. Előbb utóbb elmúlna a méreg is , csak egy tüske marad a helyébe. Különben hasonló szitut átéltem én is, nem éri meg hangoztatni az igazadat, mert úgyis megmagyarázák, és te maradsz alul, és az jön majd le nekik ,hogy problémás vagy.
3/3 anonim válasza:
Ha annyit kapna a szerencsétlen amennyiből nemcsak éppenhogy megélne, talán nem lenne ekkora szája. Sőt..
Szerintem adj neki +5ezret és mindketten boldogok lesztek:) vagy ha nagyon nem tetszik neki, rúgd ki, és megyek én helyette, iszonyú boldogan 75.000ft-ért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!