Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mért sírnak itt egy csomóan,...

Mért sírnak itt egy csomóan, hogy nem veszik fel őket sehová? De képezni magukat nem hajlandóak?

Figyelt kérdés
Nincs mondjuk érettségijén kívül más,persze h nincs munkája. De ha azt tanácsolom hogy tanuljon ,keresett szakmát(ingyenest) vagy végezzen egyetemet,(ingyenest)le vagyok hurrogva. Mert szegény hogy tanuljon ha nincs pénze stb! Könyörgöm,ugyanannyi kaját eszik meg pl. ha otthon ül semmit se csinálva,csak siránkozva,mintha bent van a suliban és tanul közben előrébb jut! Ezt mért nem fogják fel egyesek?
2011. febr. 1. 14:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
19:30 (első): azt egy szóval nem mondtam, hogy nincs tudás a diplomád mögött, csak összeszedtem, hogy szerintem mire van szükség. Tudod, akinek nem inge.. :)
2011. febr. 4. 19:37
 32/35 anonim ***** válasza:
19:30 (második): szerintem igenis rendelkezhet mindenki kapcsolatokkal. Csakhogy nem protekcióra meg csókosságra gondoltam, hanem korrekt, mindkét fél számára előnyös szakmai kapcsolatra. Sajnálom, hogy te ennyire negatív (hogy ne mondjam: magyar) vagy, hogy egy teljesen egyszerű szóból rögtön negatív kicsengést érzel, holott nem is volt benne :(
2011. febr. 4. 19:39
 33/35 anonim ***** válasza:

nagyon remélem, hogy ezek a szavak nem diplomás emberek szájából hangzanak el... különben nagyon lejáratjátok az "értelmiségieket" Itt mindenki olyan szépen kioktat mindenkit, de mintha óvodásokat hallgatnék!

egy "értelmiségi"

2011. febr. 4. 20:22
 34/35 anonim ***** válasza:
sznob "értelmiség"
2011. febr. 4. 22:35
 35/35 anonim ***** válasza:

Kedves Értelmiségi!

Sajnálom hogy az én szüleimnek nem volt pénzük és kapcsolatuk hogy benyomjanak a felsőoktatába. És nem azért magyar valaki mert negativ hanem azért mert a magyarok nagy többsége szolga a saját országában!

Persze a "kiváltságosok" ezt máshogyan látják. Ők azzal háritanak hogy kitartás, szorgalom, sok munka kell stb.stb. Pedig NEM igy van csak protekció kell és téged vesznek fel, benyomnak valami jó helyre. Az szüleim kétkezű emberek voltak, édesapám vájár volt, robotolt hosszú évtizedeken keresztül. Kitartó volt, szorgalmas, sokat dolgozott. Mégsem lett került feljebb. És miért nem? mert nem volt "kiváltságos"

2011. febr. 5. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!