Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mért sírnak itt egy csomóan,...

Mért sírnak itt egy csomóan, hogy nem veszik fel őket sehová? De képezni magukat nem hajlandóak?

Figyelt kérdés
Nincs mondjuk érettségijén kívül más,persze h nincs munkája. De ha azt tanácsolom hogy tanuljon ,keresett szakmát(ingyenest) vagy végezzen egyetemet,(ingyenest)le vagyok hurrogva. Mert szegény hogy tanuljon ha nincs pénze stb! Könyörgöm,ugyanannyi kaját eszik meg pl. ha otthon ül semmit se csinálva,csak siránkozva,mintha bent van a suliban és tanul közben előrébb jut! Ezt mért nem fogják fel egyesek?
2011. febr. 1. 14:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Én pl. ma akadtam ki megint sírva, hogy nem találok munkát, viszont arra nincs pénzünk, hogy egy tanfolyamot kifizessek, mert az nem pár ezer forint, a munkaügyi pedig nem támogat, mivel már van egy szakmám amit ugyan használni nem tudok sajnos.

Nagyon szívesen tanulnék munka mellett, de ez patthelyzet!

2011. febr. 3. 21:56
 12/35 anonim ***** válasza:

Akkor menj egyetemre.

Felvételi alapján felvesznek, a felvételid és később a tanulmányi eredményed alapján kapsz koleszt, kapsz diákhitelt, amiből kijössz az első fél évben gond nélkül és ha megfelelően tanulsz, akkor annyi ösztöndijat kapsz, hogy abból simán megélsz. Dolgozni se kell mellette.

Ennyi.

2011. febr. 3. 22:09
 13/35 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemen osztogatnak annyi ösztöndíjat, amennyiből simán meg lehet élni? (az előző oldalon levő hosszúválaszos vagyok, aki tudja, hogy van könyvtár, meg jegyzettámogatás, stb)
2011. febr. 3. 22:46
 14/35 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. bármelyiken. A szomszéd kiscsaj pl. Veszprémbe jár, info szak, simán megél az ösztöndijból, nem kér otthonról egy kanyit se, pont nemrég beszélgettem vele. Koleszos, mivel jók az eredményei.
2011. febr. 3. 22:48
 15/35 anonim ***** válasza:

21:56-os vagyok.

Én pedig nem azért mentem férjhez, hogy kutyát, embert itt hagyjam egyedül az albérletben és elmenjek kollégiumba.

Elsősorban ennünk kell valamiből.

2011. febr. 3. 23:10
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Hja, akkor üldögélj otthon aférjed és kutyád mellett... Csak akkor ne sirj... Aztán minket nem zavar. A kérdés a sirósokról szólt.
2011. febr. 3. 23:15
 17/35 anonim ***** válasza:
Inkább adj hálát, hogy nem vagy a helyünkben!
2011. febr. 3. 23:22
 18/35 anonim ***** válasza:
Már miért kéne hálát adnom??? Tanultam, koleszban, férj és kutya nélkül. Most meg jól keresek. Te miért nem ezt tetted? Ki a szösz akadályozott benne?
2011. febr. 3. 23:25
 19/35 anonim ***** válasza:
Utolsónak. Szerinted akinek van magasabb iskolája,annak máris van munkahelye,jó fizetése?Jártál már egy munkaügyi központban?Ha nem,tájékozódj.Magasan képzett emberek járnak pecsételtetni,és állást böngészni,hónapokig.Van úgy,hogy eredménytelenül.
2011. febr. 4. 00:03
 20/35 anonim ***** válasza:
Na ezért volt annyi eszem, hogy nem pedagógusnak, bölcsésznek, stb., stb. képeztem magamat. Vannak hiányszakmák jelenleg is, amivel azonnal el lehet helyezkedni.
2011. febr. 4. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!