Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 hónapos próbaidőmön belül...

3 hónapos próbaidőmön belül szeretnék most felmondani de nincs bent a főnököm. Egy napot se bírok tovább a melóban! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a te helyedben elmennék a munkaügyre, kérnék egy nyomtatványt (munkavállalói felmondás próbaidő alatt azonnali hatállyal) és annyi. Megbeszélném velük, hogy mikor szereljek le, de ezt most rögtön is meg lehet tenni. az ilyen felmondáshoz jogod van, a vezetőd majd később ráírja, hogy tudomásul vette.
2011. jan. 11. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Megbízott vezető kell,hogy legyen.Keresd meg őt,és mondj fel.
2011. jan. 11. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kell, hogy legyen helyettese. Ha mégsincs, akkor írd meg a felmondásodat, próbaidő alatt nem kell indokolni, és azonnali hatállyal mehet. Megírod, hogy a mai nappal felmondod a munkaviszonyodat, 2 pld.-ban kinyomtatod, mész a munkaügyre, az orra alá nyomod az illetékesnek, az egyik példányon meg aláíratod vele, hogy átvette, tudomásul vette. Az utolsó munkában töltött napodon a törvény szerint köteles a munkáltató elutalni a Neked időarányosan járó bért és odaadni a papírjaidat.
2011. jan. 11. 14:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Most kell menem egy óra mulva melózni de rohadt ideges vok, igy nemtok dolgozni!!! nincs időm bemenni a munkaügyre!
2011. jan. 11. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Be sem kell menni, szólsz telefonon ls írsz egy felmondólevelet.
2011. jan. 11. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A cégednél gondoltam a munkaügyi osztályt. Menj be, ne is kezdj el dolgozni, hanem vidd a papírod és ha tényleg nincs más, akkor a megbízott vezetővel vetesd át.
2011. jan. 11. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Próbaidő alatt akár be se mész. Semmit nem tehetnek veled. Majd holnap reggel/délelőtt bemész felmondani(mivel felmondani mész, tök mindegy, mikor lenne műszakod). A mai napra már nem fizetnek és kész. Tudtommal próbaidő nemcsak indoklás nélkül és azonnali hatállyal, de szóban is fel lehet mondani. Ha nem jelensz meg munkafelvételre, elég egyértelmű. Ne görcsölj, lazíts, holnap felmondasz, ma meg vezesd le a feszkót a meló helyett.
2011. jan. 11. 15:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Csesztetnek hogy tanuljam a kódokat ha kasszába kerülök.Karácsonyra vettek fel szerintem, mert mostmár nagyon mondják hogy tanuljam,és ha egyet nem tudok a 230-ból akkor kirug egyből. De érdekes módon mindig ad haladékot a főnök, hogy na még adok egy esélyt szerdán, ha nemtudod kiruglak, és nem rug ki.Aztán na még adok egy esélyt,de kiruglak ha nem tudod, és nem rug ki.Ideggel megyek melózni már.És ennek fejében engem dolgoztatnak meg és fenyegetnek hogy tovább maradok ha nem sietek!
2011. jan. 11. 16:53
 9/11 Roolii válasza:
100%

a rohadt tetves ku*va anyját az ilyen mocskos sz*rházinak!

Nehogy bemenj melózni!

Jó nagy széles mosollyal ballagj be késődélelőtt és dugd az orra alá a munkaügyisnek! Az a napod nem lesz fizetve max.. és soha többé ne látod!!

2011. jan. 12. 09:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Írtam egy papírt hogy felmondopk. Aláírtam. DE a boltvezető nem hajlandó!!!!!!!! Szemét dög!

Köszi a válaszokat!

2011. jan. 12. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!