Ki mennyiből él egy hónapban?
Személyesen az ilyen jellegű kérdések nagyon indiszkrétek még baráti körben is, a kíváncsiság hajt.
Kérlek írjátok le ki mennyit keres a családotokban (egy háztartáson belül), hány gyereketek van, mennyit költötök lakbérre/lakáshitelre, rezsire, kosztpénzre, esetleg autóra és mennyi marad "egyéb" dolgokra.
Szüleim összesen 320-340 körül keresnek. Ebből a lakáshitelük miatt nem sok marad.
Én egyetem mellett dolgozom, átlag havi 60 ezerből élek, ebből 25 az albérlet, 11 az életbiztosításom, a maradék megy minden egyébre (bérlet, kaja, ruházkodás, tanulás, szórakozás). De remélem, jövő félévben kapok ösztöndíjat :)
Havi 185 ezer+10 ezer kajajegy - egyedül élek
55 ezret költök albérletre+rezsire(Budapesten), 25-35 ezer bevásárlásra, a többi meg változó
Havonta 300ezer forint a nettó bevételem, ebből élünk hárman (19-20 éves iskolás gyerekeim és én)...
Semmiféle hitelünk nincs, kb. 100ezer forint megy el állandó kiadásokra (villany, gáz, közösköltség, TV+telefon+internet, lakásbiztosítás, BKV-bérletek, mobil-számlák)...
100ezer forintot költünk havonta élelmiszerre (ételfutártól rendeljük, minden napra ebéd és vacsora)...
Havonta 1x van egy nagybevásárlásunk : kb. 20-30ezer forint (120 palack ásványvíz, gabonapehely, W.C.-papír, mosópor, öblítő, fogkrém, tusfürdő, stb.)...
Minden hónapban kell valamilyen ruhadarabot is venni (farmer, pulóver, pólók, fehérneműk, kabát, cipő, stb.)...
Elég gyakran mennek a gyerekeim moziba, gyakran veszünk könyveket, DVD-filmeket, PC-játékokat...
Ketten keresünk a férjemmel kb. 190 ezret!
Ebből 100ezret elteszünk a többiből kijövünk. Lakásra gyűjtünk. Gyerek még nincs (majd ha lesz saját lakás)
Rezsi: víz 5E, gáz:10E, vill: 10E, szemét:3E, tel:7E, digi:3E, internet:5E, Élelmiszer:30-40E, cigi:7E.
Én 160 nettót keresek 20 éves vagyok.
Rezsi kb 25-30
Hitel 50
kaja 25
egyéb kiadások most épp OKJ és jogsi havi 60
Többi meg elmegy egyéb dolgokra, cigi, pia, nasi, csajok, fizetős csajok meg ilyenekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!