Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miken és hogyan spróolsz...

Miken és hogyan spróolsz pénzt? Egy hónapban általában mennyiből mennyit tudsz félre tenni?

Figyelt kérdés
Mit dolgozol?
2011. aug. 31. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
180.000 Huf-ot keresek és 25-30 ezret teszek félre.
2011. aug. 31. 22:25
 2/8 A kérdező kommentje:
mit dolgozol?
2011. aug. 31. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Akció idején sokat veszek adott dologból, pl étolaj, popsitörlő, ami eláll, figyelem a szezonvégi leárazásokat, ekkor megveszem a következő évre a gyerekruhák jó részét nagyon jó áron.
2011. aug. 31. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
1,5 millió a keresetem havonta, gyártulajdonos, igazgató vagyok, 4 gyerekem van. Nem szoktam spórolni.
2011. aug. 31. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Programtervező informatikus vagyok egy multinál, 400-at kapok nettóban. Albérletben élek egyedül, alig költök valamire. Havi 90-100-ból albérlettel, rezsivel, kajával, vásárlással, bulizással, mindennel bőven kijövök. Nincs semmim, ami vigye a pénzt, bár venni akarok majd egy autót szeptemberben.
2011. aug. 31. 23:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Szoftverfejlesztő vagyok, kb. 300-320-at kapok nettóban.

Barátnőmmel közös kasszán vagyunk, de úgy átlagban 100-120 ezer megy el 1 hónapban a fizetésemből, ebben benne van a rezsi, kaja, szórakozás, autó fenntartás. Kb. 120-150-et teszek félre lakáscélra, jelenleg is van lakásom, de majd szeretnénk másikat, esetleg házat. A maradékot pedig "általános" célra teszem félre: utazás, hirtelen kiadás, stb.

Egyébként amin szerintem sokat lehet spórolni: cigi (dohányosoknak érdemes kiszámolni évente mennyi pénz száll el a levegőben, ráadásul később jó eséllyel gyógyszerre is kell költeni miatta, megdöbbentő számok jöhetnek ki).

telefon (ha van gép a közelben érdemes pl. skype-ot használni, sokat fecsegőknek ezreseket jelenthet havonta).

2011. szept. 1. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálam az vált be, hogy nem spórolok. Hó elején félreteszek egy adott összeget (ez pillanatnyilag 10 ezer Ft), aztán a maradékot elköltöm. Így nem is érzem, hogy spórolnék. Az összeg azért ennyi, mert egyelőre diák vagyok és 40-60 ezer között van a havi jövedelmem, remélhetőleg amikor végre teljes munkaidőben elkezdek dolgozni, ez azért több lesz :D
2011. szept. 1. 09:37
 8/8 anonim ***** válasza:
130 ezerből élek egyedül, nem tudok félretenni.
2011. szept. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!