Nem tartjátok érdekesnek, hogy munka nélküliség van,
és mégsem lehet embert kapni bizonyos munkákra?
Nekem az a véleményem, hogy aki dolgozni akar az mindent elvállal! Nem kell szégyelni ha takarítás, mert lassan már a bejárónő jobban keres mint egy diplomásaki nem talál munkát! Azonkívül a bejárónők sem csak iskolázatlanok!
Én pl. a 8 éves gyerekemet a "hátamra" kötve elmentem londonba dolgozni, úgy hogy még a nyelvet sem beszéltem, hazajöttem és tudtam venni lakást! Magunknak!!
A szükség törvényt bont! És az akarás el juttat oda ahova szeretnéd, és meg tudod kapni azt amit szeretnél!
Erre nekem azért volt szükségem mert 27 évesen hirtelen özvegy lettem és kilátástalannak tartottam a helyzetemet!
És láss csodát! Dolgozni akartam és nem volt számomra akadály!! Sehol semmibe! Egyeseknek félre kellene tennie büszkeségét! Talán akkor többre vinné
2010. dec. 15. 17:02
12/15 A kérdező kommentje:
Még annyit mondanék, hogy a takaritás igenis SZAKMA!! Ezt is tudni kell, Volt itt már olyan takaritó próbálkozni, aki egy 20-szor 20-as
13/15 A kérdező kommentje:
Bocs hamarább elment. Szóval l db kis kendővel végig nyalta az egész lakást, l vizzel. Egy másik Hölgy hozta a Férjét, és Ő végig ott dohányzott és sürgette. Volt, aki még a reggeli morzsát is az asztal alatt hagyta. Nem vagyok kekeckedő, de ha nem látszik, hogy aznap takaritás volt, akkor az mire jó? Volt, aki a szoba közepén hagyta a porszivót a végén, tisztitsuk ki. Ablakot nem pucol, létrára nem áll. Stb. Nagyon kevesen tudnak TAKARITANI. Egy házi asszony másképp takarit, mint egy profi.
Ugyan jelenleg már 2 hónapja diplomás munkanélküli vagyok, de simán elvállalnám a takarítást, mert munkakeresés mellett már a saját 53 négyzetméteres lakásomban nincs mit takarítani, és egyébként szeretek is. De gondolom nem az én környékemen laksz. Amúgy meg a költözés szempontjából, ha nem hitellel terhelt saját lakásban, hanem albérletben laknék, akkor mobil tudnék lenni még így is, hogy van egy 5 éves gyermekem, de így én is max. 25 km-es körzetben gondolkodom állásban, amibe szerencsére 2 megyeszékhely is beleesik.
2010. dec. 18. 20:46
szomszédomnak villanyszerelő cége van, folyton kattog azon, hogy nem talál embert - pláne megbízhatót nem -, állandó létszám-problémával küszködik, megkérdez mind3nkit, akit ér, hogy nem-e tud embert, aki hajlandó dolgozni - jelzem, tisztességes napidíjért, amit naponta rendesen kifizet (unokaöcsém végigdolgozta a nyári szünetét nála, és nagyon elégedett volt!)... ha hirdet, alig jelentkeznek rá, ha igen, akkor is jellemzően linkek, ha nincs kedvük nem vonulnak fel a munkaterületre, vagy ha igen, nem ritkán ittasan - ami egy villanyszerelőnél nem csak megengedhetetlen, de életveszélyes is!! elképesztőek... szóval, szvsz nem is arról van szó, hogy effektív "nincs munka", hanem hogy zömmel nem is akarnak dolgozni azok, akik nem is dolgoznak - tisztelet a kivételnek persze!
2014. okt. 12. 14:00
Kapcsolódó kérdések: