Nem tartjátok érdekesnek, hogy munka nélküliség van, és mégsem lehet embert kapni bizonyos munkákra?
De, de már nem stresszelem azon magam, hogy megoldjam az emberek problémáit. Itt a gyk-n is egy csomó felvetésem volt, hogy lehetne munkát találni, de amihez fel kell emelni az embernek a fenekét, arra már nem képes. Pl. 50 km-rel arrébb költözni. Tudna, de nem akar, neki vigyenek munkát helybe. Én kérek elnézést.
A takarítás ugyanez. "Nem azért tanultam x évig.." Bocsánat, akkor állj sorba a segélyért a diplomáddal.
Na jó, nem húzom fel magam ezen..
23:02 igen, elég sokszor hallottam már ezt a magyarázkodást. Oké, nem Ámerika. De akkor meg miért várják el az emberek, hogy a kényelmes dolgokban Ámerika legyen?
Különben meg mi az, hogy mennyibe kerül egy költözés? Én ezt a tippet tisztán tapasztalatból írom. Oda költözöm, ahol van munka. Nyilván nem veszek kacsalábon forgó palotát, sőt egyáltalán nem veszek lakást. Megvan a bázis, ahová haza tudok menni, ha kell, különben albérletezem. Ha ésszel élsz, semmibe nem kerül egy költözés. De ha még kerül is: az első fizetésből megtérül.
De nem érdekel, igazából úgy kell annak, akinek ennyi esze nincs, és inkább otthon ül a 28 ezres segélyre várva, mint felemelné a fenekét, hogy a többszörösét megkeresse.
Szerintem egy 60 nm-es lakást egyedül sem nagy dolog kitakarítani...Csak azért mert köztisztviselő vagy, még megfoghatod a porszívót, főleg, mert nem keresel olyan sokat szerintem, hogy takarítónőre költsd....Én többet keresek jelen pillanatban még munkanélküliként is, 120.000 Ft-nál, de eszembe nem jutna ilyenért fizetni....
Amúgy meg azért nehéz találnod szerintem munkerőt, mert ez nem folyamatos napi 8 órás, heti 5 napos munka...És mivel nem sokan keresnek takarítónőt, azzal senki nincs kisegítve, hogy 2 hetente keres pár ezer ft-ot. Azért tényleg nem érdemes mozdulni. Bár azt nem is értem, most két hetente egy nap, vagy egy hét? vagy mennyi ez a takarítás?:-)
Biztos,hogy rossz helyen keresi!
Én mikor nem volt munkám, bármi ilyesmit elvállaltam volna, és kerestem is neten többszőr...mondani sem kell,hogy nem találtam. Nem rossz munka ez! Ha lenne a közelben itt Pesten még így is munka mellett mennék. Gyerekekkel foglakozom,nagyon szeretem a munkám de nem fizetik meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!