Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a Lidl-ba dolgozni...

Milyen a Lidl-ba dolgozni fizetés szempontjából? Kijön több mint 1700/óra nettó? Jelenleg ruházati boltban dolgozom, és gondolkodom azon hogy váltsak, tényleg annyira jó a fizetés ? És ha igen akkor miért olyan nagy a fluktuáció? (nagyobb városban)

Figyelt kérdés

márc. 22. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted? Lehet keresni, de kihajtják a beled.... ilyen 'lazsálós' ruhaboltból meg se próbáld szerintem
márc. 23. 07:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Pörgős vagyok alapjában véve, csak a fizetéssel arra gondoltam lehet jobban járnék. Az idő úgyis eltelik ha itt ha ott..

Tehát milyen a fizu, van vkinek vmi tapasztalata ebben?

márc. 23. 07:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert olyat is hallottam hogy nem szokták megadni azt az összeget amennyit hírdetnek.
márc. 23. 07:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt pontosan nem tudom, de amikor én voltam interjún, a nő miután leesett neki hogy diszkontos tapasztalatom még nincs, kifakadt majd közölte hogy ez nem a tesco, itt dolgozni kell :D
márc. 23. 15:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Van tapasztalatom gyorsétteremben , es kissebb élelmiszerboltban. Az nem elég szerinted?
márc. 23. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom....

Próbáld meg

márc. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!