Miért van mindig ennyi szabad állás a Postánál és miért óriási ott a fluktuáció? csak a fizetés az oka?
Télen a mínusz 5 fokban és nyáron a plusz 30 fokban is kint kell lenni, tekerni a biciklit. Ezenkívül kevés a fizetés.
Régebben még érettségihez volt kötve, de évekkel ezelőtt elengedték, de így is kevés a jelentkező.
Győrben, pl... nálunk... szinte minden hónapban más postás van.
én voltam postás, biciklivel kell menni a mínusz 15 fokban is, a fizetés minimálbér, ráadásul a borravalót is le kellett adni a főnöknek. Én nem adtam le mert csak diákmunkás voltam, ki is rúgtak emiatt. Ráadásul a cigányok egyszer kiraboltak, tőlem akarták levonni.
Győrben volt ez.
"a borravalót is le kellett adni a főnöknek. Én nem adtam le mert csak diákmunkás voltam"
KAMU
mégis hogy a frászból tudta volna a főnököd, vagy bármelyik kézbesítő főnöke, hogy kaptál-e borravalót és ha igen mennyit?
A főnököd ott állt melletted, és nézte hogy kaptál-e borravalót?
Mégis hogyan jött rá?
Nagyon kíváncsi lennék, hogy Győrben hol és mikor, és hogyan raboltak ki a cigányok?
Kossuth utca, Bán Aladár???
Feljelentést tettél a rendőrségen, elmondat nekik hogy hol történt?
Undorító népség, de nem ennyire ostobák hogy kiraboljanak egy postást!
Sok helyen sántít a sztori.
"Nagyon kíváncsi lennék, hogy Győrben hol és mikor, és hogyan raboltak ki a cigányok?"
Stadion utcában.
"A főnököd ott állt melletted, és nézte hogy kaptál-e borravalót?"
2010ben volt de havi 100-150 000 összejött a borravalóból. Főnök tudta mely körökön mennyi az átlagborravaló és azt le kellett neki adni. Nekem 100ast kellett volna leadnom, de 0 Ftot adtam le, ki is rúgtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!