Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van mindig ennyi szabad...

Miért van mindig ennyi szabad állás a Postánál és miért óriási ott a fluktuáció? csak a fizetés az oka?

Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Télen a mínusz 5 fokban és nyáron a plusz 30 fokban is kint kell lenni, tekerni a biciklit. Ezenkívül kevés a fizetés.

Régebben még érettségihez volt kötve, de évekkel ezelőtt elengedték, de így is kevés a jelentkező.

Győrben, pl... nálunk... szinte minden hónapban más postás van.

2022. okt. 30. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
98%

én voltam postás, biciklivel kell menni a mínusz 15 fokban is, a fizetés minimálbér, ráadásul a borravalót is le kellett adni a főnöknek. Én nem adtam le mert csak diákmunkás voltam, ki is rúgtak emiatt. Ráadásul a cigányok egyszer kiraboltak, tőlem akarták levonni.

Győrben volt ez.

2022. okt. 30. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

"a borravalót is le kellett adni a főnöknek. Én nem adtam le mert csak diákmunkás voltam"

KAMU

mégis hogy a frászból tudta volna a főnököd, vagy bármelyik kézbesítő főnöke, hogy kaptál-e borravalót és ha igen mennyit?

2022. okt. 30. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

A főnököd ott állt melletted, és nézte hogy kaptál-e borravalót?

Mégis hogyan jött rá?

Nagyon kíváncsi lennék, hogy Győrben hol és mikor, és hogyan raboltak ki a cigányok?

Kossuth utca, Bán Aladár???

Feljelentést tettél a rendőrségen, elmondat nekik hogy hol történt?

Undorító népség, de nem ennyire ostobák hogy kiraboljanak egy postást!

Sok helyen sántít a sztori.

2022. okt. 30. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
44%

"Nagyon kíváncsi lennék, hogy Győrben hol és mikor, és hogyan raboltak ki a cigányok?"

Stadion utcában.

"A főnököd ott állt melletted, és nézte hogy kaptál-e borravalót?"

2010ben volt de havi 100-150 000 összejött a borravalóból. Főnök tudta mely körökön mennyi az átlagborravaló és azt le kellett neki adni. Nekem 100ast kellett volna leadnom, de 0 Ftot adtam le, ki is rúgtak.

2022. okt. 31. 07:36
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
utolsó ez szép mese nem több
2022. okt. 31. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!