Győri Audiba raktári adminisztrátor munkába mi ilyen rossz oda mindig felvétel van, miért ekkora a fluktuáció? Pedig azt hallani kiemelkedő a bér.
Egy jó tanács.
Kerüld el az Audit, nagyon messzire.
10 év alatt, sokmindent láttam, hidd el, hogy sok csalódástol fogod magad megkímélni.
Ha a kérdező kíváncsi, akkor nagyon szívesen leírom az Audi igazi arcát, aszt amit nem lát a hírekben, én csak egy tanácsot adtam neki.
Miért 3-as, te talán jobb vagy? Dolgoztál egyáltalán valaha is az Audiban?
Amikor egy hivatalos munkaszerződést, semmi be vesznek, és nem tudsz kihez fordulni, mert leszarja mindenki?! Vagy amikor a főnököd ordibál és fenyeget téged, semmi alapján?! Vagy a rejtélyes halálesetek írjam le, amiből évente 4-8 alkalom van? Vagy mérgező anyagok amivel dolgoznak, védőfelszerelés nélkül? Vagy aszt hogy munkások és főnökök, évente kb..50-100 ember a Győri idegosztályra kerülnek, mert teljesen kicsinálja őket az Audi? Folytassam még? Tudnám nagyon hosszan írni. Melyikre vagy kíváncsi?
Rengeteg dolog nem kerül ki a nagyvilágba az Audiról!!
Az első két válaszban nem voltak konkrétumok, csak általánosítás. Ezért írtam, hogy nem segít sokat. Nyilván, ha magam is dolgoztam volna ott, akkor nem csak mellébeszélek, hanem mondok példákat is.
Pl:
A raktári személyzet simán megengedi magának hogy úgy beszél veled irodással, mint a kutyával, mert ilyen alpáriak
Ők simán kijárhatnak óránként cigizni de ha te elmész kávézni megszólnak
Általában a főnökök is őket védik mert nehéz találni embert helyettük
Kosz van, hideg van, sötét van
Általában a raktár van lenézve mindenhol, volt olyan nekem, hogy a raktárt egyedül nem hívták meg a nagy céges bulira, beleírták a körlevélbe hogy a raktári személyzetet ne haragudjunk, de nem várják 🙄🤣🤣🫨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!