Vidéken megrekedve egy protekciós állásban? Feladnátok egy ilyen állást a bizonytalanért?
5 éve tettem le az OKJ-s logisztikai végzettségemet, azóta egy cégénél dolgozom, ahol a rokonom a társtulajdonos, irodai ügyintézőként vagyok itt (nem kell hozzá diploma).
Gyakorlatilag hacsak nem megy a cég teljesen csődbe, itt nyugdíjig biztos a helyem. Jelenleg havi 300 ezret kapok kézhez, évente átlagosan 8 %-ot emelnek.
Közben az 5 év alatt elvégeztem levelezőn egy felsőoktatási szakképzést (FOKSZ), szintén gazdasági szakirányban, és angolból, németből van még felsőfokú nyelvvizsgám.
Itt vidéken jobb állást nem igazán találnék, ahhoz Pestre kellene költöznöm, viszont ilyen általános gazdasági, irodai munkákra ahogy hallom, százan is szoktak jelentkezni. Esetleg ha német nyelvű irodistát keresnek német cégeknél, akkor talán kevesebb a jelentkező, mert németül kevesebben beszélnek.
Viszont ott albérletet is kéne fizetni, így ha többet is keresnék, anyagilag biztosan rosszabbul jönnék ki a végén. Itt egy szép kis hétvégi házban lakom, de van minden közműm a csatornán kívül (szippantós kocsit szoktam évi 1x hívatni). Esetleg ezt adnám ki, de félek attól, hogy lelaknák, vagy nem fizetnének, mert ilyen zártkerti övezetbe nem költöznek be albérletbe nagyon igényes emberek :D
Megérné szerintetek a karrieremben történő apró előrelépésért minden biztosat feladni?

Attól függ milyen ügyeket intézel, és mihez értesz.
Nemzetközi fuvarszervezni lehet távolról is pl...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!