Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire bizonytalanodott el...

Mennyire bizonytalanodott el Magyarországon illetve Budapesten is a "Jó" munka vállalás? Ha most tegyük fel ugrana a melód (a jó melód) mennyi idő lenne újra ilyet vagy jobbat találni? Életkorod? Munkaköröd?

Figyelt kérdés

júl. 29. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
4%
Kb 1 hét. 35. Vezető szoftverfejlesztő.
júl. 29. 15:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Megvolt a nap vicce, jót röhögtünk 😂 lapozzunk...
júl. 29. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Jaj már átjött! Elgépelted...

35 hét 1 szoftverfejlesztő..

júl. 29. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
Mi fáj? Az élet?
júl. 29. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Engem folyamatosan keresnek meg fejvadaszok.

Úgy gondolom 1-3 hónap alatt tudnék valóban jó új állást találni, bármilyet pedig egy hét alatt.

Ingatlan üzemeltetés.

júl. 29. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzon le, csak mert jobb szakember vagyok nála.
júl. 29. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Én lassan egy hónapja keresek munkát,de semmi. Rengeteg helyre adom be az önéletrajzomat,több éves munkaviszonnyal a hátam mögött. 18éves korom óta dolgozok.

22/L és recepciós/operátor vagy gyárat keresek

júl. 30. 09:16
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

Jelenleg ha konkrétan ez ugrana átmennék a kórházon belül egy másik részlegre ugyanerre a pozícióra vagy hasonlóra. Vagy másik kórházba hasonló pozícióban.

Bp, diszpécser, 22L

júl. 30. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!