Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet a "szeretném...

Hogy lehet a "szeretném képezni magam hogy jobb állásom legyen, de fogalmam sincs milyen foglalkozás volna nekem való" örökös bizonytalanságából?

Figyelt kérdés

A programozás nem az én világom, azt lapozhatjuk.

De ha valaki volt hasonló helyzetben, de megtalálta a hivatását szívesen meghallgatom hogy hogy sikerült ezen túllépni.

2023. szept. 13. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Olyan végzettségem van, ami elmondás alapján érdekelt és végzést követően sok lehetőség nyílt felém, mérnöki szakmák többsége ilyen, millió egy különböző pozíció van, erdeklodestol függően.

Hány éves vagy és mivel foglalkozol szívesen szabadidődben? Miben voltál jó az iskolában, miben vagy jelenleg jó?

2023. szept. 13. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Keresd meg azt, amivel akkor is foglalkoznál, ha nem fizet senki MAJD jöjj rá, hogy hogyan kereshetsz belőle pénzt.
2023. szept. 13. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:

A programozás mellé nyugodtan odavehetjük a data analízist vagy az online marketinget is. Ezeket SE, hacsak nincs olyan komoly előképzettséged vagy többéved tapasztalatod ami ezt megalapozná. De igazából bármilyen szakma felnőtt fejjel való kitanulására igaz. Senki se akar éveket elpazarolni azért hogy félamatőrként sínylődjön, megalázó kezdő pozíciókban, kezdőknek járó 270-es nettóért. Különösen igaz ez ha teljes munkaidős állásod van ami mellett tanulnál.

Én csakis olyan javasolnék amivel jelenleg is foglalkozol és azt egészíti ki valamilyen formában. Engedd el a fantáziádat de csak ezen keretek között.

2023. szept. 14. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!