Mi a foglalkozásotok?
Szeretnék pár ötletet gyűjteni, hogy az alapképzésem után milyen irányban menjek el mesterképzésen :D Egyenlőre aportanimátoron gondolkozok:) Emellett majd szeretnék egyszer vállalkozást is indítani.
Ha van saját vállalatotok, leírnátok hogy mi és hogy nektek/szerintetek megéri e?
Javaslom a magyar nyelv és irodalom szakot.
Bár nagyjából rendben van a szöveg, ott megtanítanák, hogy egyenlőre (= egyenlő darabokra) a darabolós gyilkos szokott felvágni:P
Köszi a kioktatást, de hasznosabb választ nem kaptam tőled :/
Attól még megfogadhatnád ezt is. Majd akinek témábavágó van, az leírja.
Viszont az pl. krvára idegesítő volt, mikor fölénk raktak valami büfé-ruhatár végzettségű majmot, akinek akárhogy próbáltuk finoman jelezni fentiekhez hasonló finom utalásokkal, hogy az "egyenlőre" meg az "egyelőre" az baromira nem ugyanaz, nem volt képes megérteni, és csak úgy írta.
Neki nyilván nem mondhattuk direktben, hogy "bmeg, vedd már észre magad, mert krva gáz", hiszen főnök volt.
De neked meg mondhatom, hiszen nem vagy a főnököm, és a kioktatás verzióddal szemben még lehet, hogy neked is hasznodra válik: ha megtanulod, akkor ugyanis nem fognak a hátad mögött röhögni rajtad emiatt a kollégáid :P
#4 az alapszakom sport és rekreációszervezés, de lehet váltani fogok.
#5 megértem, hogy egy tudatlant raktak felétek, de az például nem gáz, hogy egyetlen egy szón akadtál fent a kérdésemben? Nem tudom amúgy, akárhányan dolgoznak a környezetemben, még senki nem volt olyan rosszindulatú a kollégájával, hogy bizonyos szavak rossz használata miatt röhögjön rajta. Majd most egy hosszas mondandód alatt még mindig nem tudtál említésre méltó választ adni, hogy mi a foglalkozásod :)
Kérdező: mert nem is vagyok köteles választ adni rá, tudod? Csak akkor, ha akarok :>
De legyen neked: a munkám ehhez hasonló. Van, hogy törvény kötelezi rá a cégeket, hogy választ adjanak egy kérdésre. De ha a feltételek nem állnak fenn, akkor nem kötelesek megadni a választ.
Na, az én munkám egy része pl. ez, hogy kitaláljam, kit mivel lehet a törvényeknek megfelelően elhajtani, és így a cégnek nem kell megosztania azt az infót, amit egyébként nem akar :>
Az "egy szó" miatti fennakadás meg nem valamiféle direkt kukacoskodás.
Meg kéne értened, hogy még ha neked ilyen képességed nincs is, vannak emberek, mint pl. én, akik ha ránéznek egy szövegre, önkéntelenül észreveszik, hogy hol van benne ordas helyesírási hiba.
Ezt jeleztem neked a fentiekben, nem többet.
"az alapszakom sport és rekreációszervezés"
Jesszus...
Létezik ilyen szak egyetemen? És ez mit tanít? Lehetsz vele sportvezető egy fociklubban?
Na, ez a büfé szak, nem a könyvtáros. :D
Egyáltalán minek ilyesmit egyetemi szinten tanítani???
Bocs kérdező, de ezen teljesen kiakadtam.
Szeretnék új egyetemi szakokat!
Lehetne mondjuk takarító, vagy porszívóügynök, esetleg malter logisztikus (segédmunkás) szakot is indítani.
Miért ne?
Mivel sportolok ezért ez egy jó döntés számomra. Közgazdaságtant, vállalkozásismeretet, menedzsmentet és sok egyéb más dolgot is tanulok. Igen, ezzel a szakkal vezetni tudok egy egyesületet, vagy lehetek hivatásos edző is a sportomban.
Szóvaaal köszönöm neked is a segítő választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!