Akik egyik hónapról a másikra élnek, nem rossz ez a bizonytalanság?
Figyelt kérdés
Nem rossz az hogy ha jön egy nagyobb kiadás azt nem tudod kifizetni, vagy nem marad pénz hónap végére? Vagy a mostani nagy áremelkedés miatt nélkülözni kell?2022. dec. 10. 16:56
3/9 anonim 

válasza:

Úgy gondolod létezik olyan ember, aki örül, hogy nem marad pénz hó végén? Mi lehet az oka?
4/9 anonim 

válasza:

De rossz, de mit lehet csinálni? Keressünk többet tudom... Keleten élünk ezért a munkáért BP környékén a dupláját is megkapnám, de a család stb ideköt.
5/9 anonim 

válasza:

De, nagyon rossz. :( Most fizettem be a villanyszámlát kikapcsolás előtt 2 nappal. 😳 Állandóan hívogatnak a bankok, közüzemek… elegem van.
6/9 anonim 

válasza:

4: sopron környéki vagyok, sok keletről idekoltozovel beszéltem, akik ott kerestek 170 ezret mondjuk, itt csak a lokációt megváltoztatva, 1500 eurót évi 14 x, ugy hogy ingáznak ausztriaba. Ha a család egyik tagjának ez osszejon akkor 5 ev alatt többre mennek mint keleten 15 alatt.
7/9 anonim 

válasza:

Mondjuk nem hiába ingazik 100 ezer ember a nyugati hatarszelrol .
9/9 anonim 

válasza:

"de mit lehet csinálni?"
Kezdetnek tanulni például. Mondjuk nyelvtudást. Aztán szinte bármilyen IT hez köthető készséget (nem, nem kimondottan programozás, millió+1 eltérő dolog is van azon kívül) Neted van.. szgéped van.. dolgozhatsz szinte bármelyik országba akár egy lakatlan szigetről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!