Váltanátok-e, ha a párotok helyzete is bizonytalan?
Párod csodás stabil munkahelye jelenleg ködös és azzal fenyeget hogy felére vagy harmadannyira csökken a fizu. Minden nap várom, hogy hátha mondanak már nekik valamit, hogy hogy lesz, de egyelőre semmi.
Albiban laktok.
En nemrég váltottam, de nem biztos, hogy szeretnék maradni.
Ha nagyon túlozni szeretnék, naponta eszembe jut, hogy ebből elég. De nem tehetem meg szerintem hogy most dobbantsak.
Szuper allashirdeteseket láttam a neten, de nem merek rá jelentkezni, amíg az ő helyzete is ilyen bizonytalan.
Egyik az, hogy ha semennyire nem lenne nehéz állást találnod, csak válogatós vagy, akkor ez nem igazi probléma. Oké, nem a legjobb a helyzeted, de ideiglenesen szar munkát is lehet csinálni ha nincs más, de az legalább biztos, nem?
Másik meg az, hogy ezek a helyzetek azok, amik ráébresztenek arra, hogy rohadtul fontos a megtakarítás. Nem rátok gondolok elsősorban, nem is tudom a helyzeteteket, de csomó ember keres 3-4-500 ezer forintot úgy, hogy az egészet fel is éli adott hónapban, mert úgyis jön a következő fizu. Na ha valaki félretesz 6-7 hónapra elég pénzt, akkor egy ilyen helyzet nem okoz nagy problémát.
"Mintha év végén nehezebb lenne állást találni."
Nem feltétlen. Én tavaly október végén kaptam új állást. Igaz, csak januárban kezdtem, de legalább volt időm elvarrni a szálakat a régi helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!