Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltanátok-e, ha a párotok...

Váltanátok-e, ha a párotok helyzete is bizonytalan?

Figyelt kérdés

Párod csodás stabil munkahelye jelenleg ködös és azzal fenyeget hogy felére vagy harmadannyira csökken a fizu. Minden nap várom, hogy hátha mondanak már nekik valamit, hogy hogy lesz, de egyelőre semmi.

Albiban laktok.

En nemrég váltottam, de nem biztos, hogy szeretnék maradni.

Ha nagyon túlozni szeretnék, naponta eszembe jut, hogy ebből elég. De nem tehetem meg szerintem hogy most dobbantsak.

Szuper allashirdeteseket láttam a neten, de nem merek rá jelentkezni, amíg az ő helyzete is ilyen bizonytalan.

2021. szept. 28. 08:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
#10: Hogy a búsba tudod a FELÉT félre tenni? Mi asszonnyal ketten keresünk 580 körül, de ha 150-et félre tudunk tenni, az már egy jó hónap.
2021. szept. 28. 11:30
 12/21 A kérdező kommentje:
Hat nekem se kevés a fizetésem éppen csak épp a fele fix kiadás mintha nem is lenne. Ebből se felrerakni se elorelepni nem tudok tehát mindenképp váltanom kell. Kérdés h mikor
2021. szept. 28. 11:36
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

11-es:

Albérlet 80 ezer. Rezsi az 30 körül. Napi 2 ezer Ft-ból meg lehet oldani az étkezést. Buszbérlet helyi az 6600 Ft. Ruhát nem vesz az ember minden hónapban. Illetve figyeltem az akciókat mindig. Egy nagybevásárlásnál simán 30%-ot lehet fogni ha figyel az ember. Ami 20 ezer Ft-nál 5-6 ezer Ft. Havi 1 vagy 2 pizza rendelés belefér. Édességet nem szeretem.

Nyilván nyaralgatni nem mentem meg max mozijegy fért bele de éhen nem haltam és 200 körül félre bírtam tenni.

Nyilván aki kocsival jár annak neccesebb.

2021. szept. 28. 11:43
 14/21 A kérdező kommentje:
Hogyan oldod meg ennyiből az étkezést illetve hány főre?
2021. szept. 28. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

#13: Szóval albi+rezsi+kaja+bérlet összesen kb 180. A maradék húszból hogy tudsz minden mást megoldani?

Nekem a lakáshitelem kevesebb, mint neked az albi és egy olcsó kocsim van, de mégis éves átlagban olyan 100 ezer megtakarításom van havonta. Igaz, hogy ha nem mennék el évente egyszer nyaralni egy hétre, akkor megbolondulnék. De még így se lenne havi 200...

2021. szept. 28. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Az, önmegvalósítás ideje nem most van, de aki mer az nyer.
2021. szept. 28. 15:04
 17/21 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként miből gondolod hogy fel is vennének. Interjúk, körök ez nem megy pikk pakk. Kezdd el,alakul.
2021. szept. 28. 15:05
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát ez az h nem tudhatom tutira de a legutóbb 4 releváns jelentkezesbol mindre felvettek de lehet éppen csak jó passzban voltam
2021. szept. 28. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ügyes vagy! :) Visszamondtad őket ezek szerint..
2021. szept. 28. 17:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így ez már több infó én bíztatnalak, hogy lépj. Szerintem ne toporogj a "párod miatt".
2021. szept. 28. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!