Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, de hogy jobban meg lehessen érteni, nem fogom vissza magam.Békés megyében az NN Biztosító kereset területi képviselőket. A feltétel érettségi volt. Elküldtem az önéletrajzom és másnap hívott egy idősebb férfi és elmondta, hogy pontosan miről szól a munka. Elmondta, hogy igaz, hogy érettségi volt a feltétel, de fog kelleni egy biztosítási közvetítő képzés, ami önköltséges. 35.000Ft. Ezzel lenne egy teljes értékű szakmám. Azt azért illik hozzátenni, hogy nekem már van egy pénzügy, számviteli ügyintéző végzettségem. Ez a biztosítási közvetítő képzés 3 online alkalomból állna és egyszer ell kellene menni Pestre, ami nekem több, mint 150km. Viszont nagyon sokat kereshetnék diákként is. Annyit, hogy egy fizetés összegéből tudnék bérelni egy állatbarát albérletet is. Elmondta az úr, hogy ha a szakma megvan szinte biztos az állásom. Illetve annyit is mondott, hogy a munkát vállalkozóként tudnám elvállalni, de mivel diák vagyok ennek nem lenne sok költsége. Nem mondtam biztosat ezért felajánlotta az úr, hogy akkor ha még van kérdésem, akkor menjünk be egy kávézóba és személyesen tudjunk beszélni.

Tehát a kérdés: Ezek alapján ti elvállalnátok a munkát.

máj. 8. 13:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Semmikeppen! Teljesen biztos, hogy nem! Atveres vagy MLM. :-/
máj. 8. 13:57
 2/20 anonim ***** válasza:
9%
Én elvállalnám.
máj. 8. 13:57
 3/20 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy átverés? Mi utal arra?

máj. 8. 14:00
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Van akkora ismerősi köröd, hogy tudd értékesíteni= rájuk sózni a biztosításokat?
máj. 8. 14:05
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

Úristen b+, dehogy!!!

Tukmálni az emberekre a biztosítást,hát így sincs pénzük.

Mit gondolsz miért hívtak másnap???

máj. 8. 14:06
 6/20 anonim ***** válasza:
90%

Kerdezo, ahogy a 4-es az 5-os is irta.

Na meg tul szep, hogy igaz legyen. Neked kell sajat zsebbol fizetni a tanfolyamot? Vallalkozokent kell mukodnod? Szinte biztos allas? Stb. Vicc az egesz. Tehat ez a biztosito semmit nem all, de cserebe elvar. Jol le akarnak huzni, ez az igazsag sajnos. :-/

máj. 8. 14:10
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

Viszont nagyon sokat kereshetnék diákként is

Igen, KERESHETNÉL.

De nem fogsz, mert a legtobb ember csípőből elhajt melegebb éghajlatra mihelyt megprobálsz rajuk sozni valami biztosítást. És a fizud a megkotott szerzodeseken múlik.

3 online órával nincs yan szakma a vilagon ami teljes értékű lenne. Ez max gyorstalpalónak csufolt valami. Az hogy még neked is kell fizetni érte, már a lehuzas netovábbja.

máj. 8. 14:16
 8/20 anonim válasza:
93%
Már a hirdetésben is "elfelejtették" a leglényegesebb infókat közzétenni. Én nem mennék bele, átverésgyanús.
máj. 8. 14:19
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Jáj! Az a 35.000 fixen a faszi zsebébe vándorol. Nekem ez egy piramisjátéknak tűnik. Te gürizel, mint vállalkozó, és az ő malmára hajtod a vizet. Magyarán tiszta haszon. Neki nem kell a járulékaid miatt fájni a fejének, dolgozz meg azért te is :D meg fizess könyvelőt, stb... Aham.
máj. 8. 14:21
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

"Viszont nagyon sokat kereshetnék diákként is. Annyit, hogy egy fizetés összegéből tudnék bérelni egy állatbarát albérletet is."

Komolyan mondom, az ilyet buntetnem. Es pont azert, amit feljebb irtak, foleg a 9-es, mert ez valoban piramisjatek, csalas. Pont erre epitenek, a johiszemu emberek atveresere, becsapasara. Le merem fogadni, ezerrel helyeselt a foszer, hogy peeersze, siman tudsz majd a kutyaddal/macskaddal ENNYI penzert berelni lakast. Szintiszta manipulacio. :-/

máj. 8. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!