Mit csinálnátok ezzel a helyzettel? (tologatják a monitoromat)
Amikor új kolléga érkezett az én asztalommal szembe ültették le. Mivel elég szűk az asztal nekem és neki is kevés helye van. Alapvetően én úgy állítottam be a dolgokat, hogy egyenlően jut nekem is, meg neki is kb 50 cm az asztalon.
Mégis már körülbelül egy hete minden egyes nap arra jövök be, hogy 10-20 centit előreb..sszák a monitoromat, az első hétvégén a takarítókra fogták.
Aztán azóta minden nap el van mozdítva. Mivel nem vagyok fogyatékos látom, hogy hozzányúltak és amint megérkezek (általában fél órával a többiek után érkezem mert úgy van a munkarendem) azzal kezdem, hogy visszatolom a helyére és mindenki csak makog hogy hát ők nem tudják ki nyúlt hozzá, biztos a takarító. (csak hétvégén van takarítás)
Most ott tartok, hogy ceruzával bejelöltem a monitorom helyét és ahhoz tolom vissza minden nap. Nem tudom ki csinálja ezt.
Ha az új kolléga, akkor igazán megmondhatná, hogy nincs elég hely, tegyem arrébb. De ő mindig azt mondja, hogy nem ő volt.
Ha valaki más, akkor meg mi a pokol tökéért foglalkozik mások dolgaival? Én se megyek oda az iroda másik végébe és tologatom másoknak a xarjait. Veszettül idegesítő amit művelnek. Oda fogom csavarozni a monitort az asztalhoz. :D
Az a kérdés, hogy valamelyik megmondó ember vagy kanapés társadalom tudós mondja már meg, hogy mit kellene erre reagálni, mert én nem tudom. Kitartóan visszatolom minden reggel a monitort más meg kitartóan elmozgatja. Nem tudom meddig fog ez így menni. Már arra is gondoltam, hogy veszek egy apró kamerát, elhelyezem valahol amikor mindenki elment és kifigyelem ki tologatja, csak más nagyon ráérős beteg emberekkel ellentétben én dolgozom meg van életem, és 100 forintot sem költenék arra, hogy ilyen dolgokkal foglalkozzak. :D
Kb 10-en dolgozunk az irodában. Egyébként nekem van a legnagyobb monitorom, de feltételként tűztem ki a felvételnél, hogy egy normális monitort vegyenek nekem. Ha nem vették volna meg megvettem volna én.
De hiába nagy a monitor egyrészt egyenlően van elhelyezve a monitorok vonala a szemtől az asztalon, másrészt meg én nem tudom megint, hogy melyik barom várja el, hogy egy 30+ colos monitort majd 20 centiről fogok nézegetni. Mondom, nagyon ráérnek.
Szóljak a főnöknek? Az meg csak úgy fogja jóváírni, hogy valami gond van velem, problémám van. Nem akarom magamra felhívni a figyelmet ilyen dolgokkal, van így is elég baja szerintem.
Hogy nem lehet az egyik asztalt pl beforditani a fal felé vagy akárhogy atrendezni az egészet?
Nálunk azzal kezdték nikor jottem hogy hol hogy legyen az asztalom ott vetyengtek azzal hogy a szekreny is nyithato legyen meg a konnektort is elérjuk.
“Oda fogom csavarozni a monitort az asztalhoz. :D”
Hát ne haragudj de ez nagyon cuki🤭😄
Egyébként én tuti azt csinálnám hogy bemennék kicsit hamarabb mint a kollégák és a telefonomat beállitanám hogy videózza az asztalomat én pedig elbújnék pl a wc-be
Aztán úgy tennék mintha megjönnék, de fontos hogy olyan helyre tedd a telefont ahol utána nem látják hogy éppen veszed le :D pl a szekrény teteje😂
Valami tárgy vagy papirok mögé tedd, ahova alapból is szoktál nyúlni és nem feltünő :D
Rögtön kiderül
De attól még rajzold be a monitor helyét😂😇
Szerintem az asztal másik felén lesz a ludas
Lehet nem mer szólni vagy tényleg csak irigy
Nem lehet átrendezni, max azt lehetne, hogy én beülök a falhoz ő meg ki a szélére, de most én vagyok a szélén és szeretném is, ha ez így maradna. Viszont ha nagyon kitolom a szélére a monitort akkor leverhetik. Kitalálok valamit, szerintem kihúzom a szélére a monitort és akkor azt csinál amit akar, de az az asztalfelosztás amit a kollégák mondanak, hogy a jobb széle az enyém a bal széle meg a kollégáé szerintem nem működő így, hogy szemben ülünk.
Középen kell legyen az elválasztó vonal. De holnap megnézem mit lehet tenni.
Tessék, lerajzoltam a szituációt.
Ha kitolom a széléig a nagy monitort, akkor meg az lesz, hogy nekimennek, leverik, meg idétlenül néz ki az irodában az asztal szélén egy egy ekkora monitor. Én azt gondolom a jelenlegi helyzet közel ideális, nem?
Ki mit mond.
Én beülnék a falhoz, csak ugye ott van a szekrény.
Amúgy meg nehogy az legyen, hogy azért tologatják mert át akarják rendezni teljesen az asztalt, aztán ha már úgyis megszoktam, hogy tologatva van a csávó szépen beül a helyemre én meg a másik oldalra. ? Lépnék is ki a cégtől azonnal.
Nem tudom, valami stratégiai miniszter ellenőrizze már a szituációt amit a képen lerajzoltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!